Paswoord vergeten?  
helderziende.nl - Helderziende paranormale hulplijn - helderzienden geven live antwoord Home  |  Getuigenissen   |  Kwaliteit   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   
 

Paranormale Hulplijn, ontvang direct antwoord

Pagina van helderziende Derya - specialiteit Helderziend Pagina van helderziende Derya - specialiteit Helderziend
directe antwoorden van helderzienden Ontvang betrouwbare en directe antwoorden op al uw vragen
helderzienden via e-mail Ontvang paranormale antwoorden van helderzienden via e-mail
Telefoneer met een helderziende Ontvang paranormale antwoorden van helderzienden via telefoon
 

Voordelen van een Helderziende.nl-account

4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading 4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading gratis Helderziende.nl-account aanmaken
veilig betalen Veilig betalen, goedkoper bellen
geen 0900 lijnen Bellen via lokaal nummer
E-mailen met helderzienden E-mailen met helderzienden
     
helderziende Derya- Mijn naam is Derya, als geboren medium en met behulp van mijn gave, wil ik je helpen de juiste stappen in de goeie richting te zetten. Ik ben eerlijk en zeg wat ik zie en aan de hand daarvan geef ik je advies. Ik heb een gave en daarmee wil ik mensen helpen. Mijn wens is je meer inzichten geven en zo vragen te beantwoorden waar je zelf vraagtekens bij heb. Mijn doel is om je met mijn zuivere gave op de juiste weg te helpen. Helderzienden hulplijn waar een helderziende je via telefoon of e-mail live antwoord kan geven over je toekomst, je verleden, relaties,...

Pagina van helderziende Derya


Helderziend Helderziend     0900 01 81     (90 cpm)
Kaartleggen Kaartleggen    0903 416 42   (150 cpm)
Medium Medium  


Mijn naam is Derya, als geboren medium en met behulp van mijn gave, wil ik je helpen de juiste stappen in de goeie richting te zetten. Ik ben eerlijk en zeg wat ik zie en aan de hand daarvan geef ik je advies. Ik heb een gave en daarmee wil ik mensen helpen. Mijn wens is je meer inzichten geven en zo vragen te beantwoorden waar je zelf vraagtekens bij heb. Mijn doel is om je met mijn zuivere gave op de juiste weg te helpen.Maak nu uw gratis helderziende account aan Foto reading helderziende E-mail consult met helderziende Telefoon consult met helderziende

Getuigenissen over helderziende Derya


Hieronder kan u getuigenissen van onze bezoekers vinden over helderziende Derya:Lieve lieve Derya

O wat ben ik blij dat ik jou vandaag 2 juli weer aan de telefoon heb kunnen krijgen. elke keer was je bezet.ik heb je vandaag gesproken en je ook verteld dat een voorspelling die jij destijds tegen mij had gezegd.is uitgekomen.je had gezegd dat mijn ex en onze dochter mij zouden helpen ivm financieel.en ja hoor je voorspelling is juist.
Ik spreek je al zolang meid en zoveel voorspellingen zijn uitgekomen.we hadden het vandaag ook over het kaboutertje.tja die zal ik tegen komen zei je.tijd kent geen tijd dat weet ik.ook dan als het gebeurt zal ik je direct bellen.dat weet je .vond het zo blij om je weer even te horen en ook te luisteren wat je deze keer allemaal weer hebt gezegd. Ook hoop ik dat het goed komt met mijn beiden kinderen.dank je wel weer voor je luisterend oor en zodra er weer iets is weet je.je bent de eerste die ik bel. JE bent een topmeid.veel liefs van JE WEET WEL.(ik hoop niet dat ik al te ga schrikken als ik een kabouter zie achter de boom hihi..

5 sterren van JE WEET WEL WIE voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door JE WEET WEL WIE

Hoi lieve Derya. Ik had je laatst gebeld en we hadden het weer over allerlei dingen die in mijn leven gebeuren. Net zoals vele keren zijn voorspellingen van jou uitgekomen. Verder heb ik achter de bomen de kabouter nog niet gezien hahaha. Je bent een toppie en dat weet je wel. Dank je wel voor je geduld elke keer, je echtheid, je inzicht, alles.
Ik hoop je snel weer te spreken. Lieve lieve gr van Je Weet Wel Wie.

5 sterren van Je weet wel wie voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Je weet wel wie

Lieve Lieve Meid. Gelukkig na een week je te hebben geprobeerd aan de lijn te krijgen, is het mij dan toch gelukt. Afgelopen vrijdagavond 11 januari kreeg ik je dan toch aan de telefoon. Wat was ik blij. Ik kon ik eindelijk jou voorspelling door de telefoon zeggen.Je had een aantal keren tegen mij gezegd.je zoon zal je wat willen vertellen .om te zeggen dat hij naar Nederland komt.en ja hoor .aantal dagen geleden had hij gebeld en vertelde dat hij voorgoed terug zal komen.meid ik kon wel janken door de telefoon.wat was ik verrast en blij . Jou voorspelling is dus uitgekomen en kon niet wachten om het je te vertellen. Ben zo blij dat ik je aan de telefoon kon krijgen maar dat had je inmiddels wel gehoord aan de telefoon hahah. Je andere voorspellingen die je hebt gedaan.ik hoop ook dat deze uitkomen en je weet wat mij het zwaarste momenteel weegt.hoop dat er verandering in komt en ik het redt. Tja over alle kabouters in het bos hebben we ook gehad maar die ene.tja die kijkt nog steeds achter de boom tenzij ik hem tegen kom.hahahh.lieve lieve meid.nogmaals dank je wel voor je geduld.je uitleg . Ik zou zoals beloofd een getuigenis hiervoor je neerzetten en bij deze. Je heb het verdiend.

lieve lieve groetjes van : JE WEET WEL WIE.

5 sterren van JE WEET WEL WIE voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door JE WEET WEL WIE

Hoi Lieve derya

ik probeer je al een week te bellen maar ik kom er helaas niet tussen.steeds ben je bezet of ik ben net iets te laat.snik snik.

ik wil je graag door de telefoon vertellen dat er 1 voorspelling van jou is uitgekomen.helaas kan ik je dat niet vertellen zo graag ik dat wil omdat je steeds bezet bent.hoop je toch te spreken.maar probeer al een week lang.lieve groetjes JE WEET WEL WIE.(Hoop dat je weet wie ik ben hihi. nee nee de boskabouter heb ik niet gezien maar een andere voorspelling is wel uitgekomen.hoop je echt te spreken je bent een TOPPIE.liefs JE WEET WEL WIE.

5 sterren van Je weet wel wie voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Je weet wel wie

hoi derya.spreek je al weer zo een tijdje.ik hoop je eerdaags toch even te spreken.zie dat je al een tijdje niet online bent.
je ben zo zuiver en altijd heb je het bij het goede end.
hoop dat ik je zsm weer kan spreken.liefs je weet wel wie.

5 sterren van je weet wel wie voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door je weet wel wie

Lieve Lieve Derya. Je hebt gelijk dat je zei dat er verandering in werk zou komen. In mijn huidige werk niet maar wel een ander werk erbij. Ik heb in het verleden meerdere malen een getuigenis geschreven over je. Altijd heb je het aan het rechte end. Soms snel en dan weer iets later, maar met al die jaren die ik je nu bel is het altijd uitgekomen. Lieve lieve meid zodra 1 van je voorspellingen weer uitkomt bel ik je en zal hier ook een getuigenis voor je plaatsten. Zodat mensen weten dat je altijd gelijk heb als je iets zegt. Je bent altijd recht door zee en zegt het ook als er iets niet leuk is. Maar dat noem ik eerlijkheid in jou. Een dikke dikke knuffel van mij. JE WEET WEL WIE.

3 sterren van Je weet wel wie voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Je weet wel wie

Hoi lieve Derya, ik heb je laatst weer gebeld.
Helaas heb ik de kabouter nog niet gezien maar zodra ik iets zie dan ben je de eerste die het hoort.
De voorspellingen die je laatst hebt gedaan ben daar weer erg benieuwd naar. Zoals altijd heb je het altijd goed en ben nog steeds verbaasd dat altijd jou voorspellingen uitkomen.
Dank je ook weer voor je geduld, je liefheid en ook zo nu en dan even lachen met elkaar. Ik bel je snel weer en als er een voorspelling weer uitkomt dan bel ik je direct. Dank je meid. JE WEET WEL WIE.

5 sterren van Je weet wel wie voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Je weet wel wie

Hoi Derya,

Ik heb je laatst weer eventjes gesproken en zei dat ik nog een getuigenis zou plaatsten.daar ik zo verdrietig was ivm het overlijden van mijn katje die op een vreselijk manier moest lijden etc.was ik even niet in staat om iets te plaatsen.

Ik weet het niet zeker.maar je had mij al een aantal keren gezegd dat ik de "kabouter" zou zien.ik weet het niet honderd procent zeker maar ik dacht wel dat ik hem had gezien ergens in de buurt.hij leek er een beetje op.maar goed zicht had ik helaas niet.
Of de voorspelling uitkomt qua ontmoeting ben ik zeer benieuwd naar.
Ik spreek je alweer zo lang meid en elke keer zijn je voorspellingen uitgekomen.ik sta toch steeds weer versteld wat je allemaal doorgeeft aan mij.Qua werk etc daar heb ik nog niets van vernomen, wie weet hoor ik het nog.
Lieve lieve Derya.ik dank je vaak genoeg .altijd even vrolijk, lief en geduldig en ook veel steun aan je gehad. dank je wel hiervoor.
Ik zal je snel weer bellen en als ik echt , maar dan ook echt de "kabouter"zie of spreek.dan ben je de eerste die het hoort.
Inzake mijn dochter.heb altijd ergens hoop op dat weet je.ik hoop dat die voorspelling zeker mag uitkomen.

heel veel liefs.JE WEET WEL WIE.

5 sterren van JE WEET WEL WIE voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door JE WEET WEL WIE

Lieve Derya, eindelijk gelukt je te spreken. Dank voor je vlotte contact. Je hebt een hele fijne manier van praten en uitleg. Ik laat je weten wanneer je voorspellingen zijn uitgekomen. Xxx.

5 sterren van Sengul voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Sengul

Hoi Derya

Ik heb je eventjes niet gesproken.maar er is wel 1 voorspelling uitgekomen.Mijn ex heeft me inderdaad weer geholpen zoals jij zei.
Ik wilde je dit even laten weten.de rest laat ik even over me heen gaan en hoop ook dat de andere voorspellingen die je eerder hebt gedaan .ook mogen uitkomen.
Ik zal je over een paar daagjes wel weer even bellen.
Dank altijd voor je goede raad.je geduld en zoals ik zo vaak heb gezegd in mijn getuigenis aan jou.JE BENT TOP.

warme groetjes van JE WEET WEL WIE.

5 sterren van JE WEET WEL WIE voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door JE WEET WEL WIE

Hoi Derya.ik had je vandaag 27 december 2017 weer even gebeld. dit keer ook om te zeggen dat er weer een voorspelling van je is uitgekomen.Je had het al een aantal keren gezegd.het komt goed meid.hij gaat je helpen.maak je geen zorgen daarom.maar ik maakte me beste zorgen en jij voorspelde dat het allemaal goed zou komen.en ja meid.het is uitgekomen.hij heeft mij geholpen en wel op een zeer vriendelijke manier.
Dank je wel altijd voor je geduld.we lachen ook vaak samen en wat ik het meeste in je waardeer.je bent direct en zegt ook als iets niet is of wel is.of het leuk is of niet.ik zie daar alleen het positieve in.
Ik heb het een beetje van me afgezet en wie weet krijg ik ooit iets te horen van de persoon waar we het heel vaak over hebben gehad en dat ik kan zeggen."wat doe jij hier nou".ben er nog steeds benieuwd naar. Ik kan je niet genoeg bedanken maar dat weet je inmiddels wel.ik spreek je snel weer en mocht het niet eerdaags zijn dan wens ik jou een heel goed uiteinde en een zeer goed, gezond 2018. heel veel warme groetjes VAN JE WEET WEL WIE.

5 sterren van je weet wel wie voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door je weet wel wie

Hai Lieve Derya.ik heb gister 19 september 2017 nog een getuigenis geplaatst.Wil je nogmaals zeggen.JE BENT TOP en ben erg benieuwd of je voorspelling(en) die je laatst heb gezegd uitkomen.
En vooral die ene zin blijft nu even bij me."WAT DOE JIJ HIER NOU".
gr JE WEET WEL WIE.

5 sterren van JE WEET WEL WIE voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door JE WEET WEL WIE

Lieve Lieve Derya. ik heb je deze week, weer een paar keer gebeld.
zoals altijd was je weer geduldig en even lief. Je weet dat ik hiervoor ook al een aantal getuigenissen hebt neer gezet over de voorspellingen die zijn uitgekomen. Datgene wat je nu hebt voorspeld, hoop echter ook dat het komt en dat ik het ook weer kan zien, maar dan van dichtbij. Je weet wat ik hiermee bedoel. aan de ene kant maakt het mij nerveus, maar aan de andere kant ook wel gezonde spanning. Ik kan inmiddels wel een boek over je schrijven, zoveel voorspellingen die zijn uitgekomen. Veelal heb ik die geplaatst om tegen je te zeggen dat je het elke keer weer aan het goede end hebt. soms ook voorspellingen die helaas verdriet met zich mee brengt, zoals mijn viervoeter.maar dankbaar voor de fijne momenten met haar. lieve Derya, je weet als 1 van je voorspellingen weer uitkomen, zet ik die hier neer en je weet ook dat ik je direct belt. dank je voor je geduld en je bent een echte KANJER. 1 zin blijft me nu even bij."Wat doe jij hier nou?????. ik zal je gelijk bellen als het zo is en ik zal zeggen.wat doe jij hier nou???

Lieve warme groetjes.JE WEET WEL WIE.

5 sterren van JE WEET WEL WIE voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door JE WEET WEL WIE

Lieve Derya Ik wil je aangeven dat je voorspellingen tot nu toe zijn uitgekomen. zoals het huwelijk en de uitnodigingen erom heen. Zo ook de dat van de belastingdienst.
Bedankt voor je geruststellende woorden. En is nu afwachten op de rest.Ik laat je zeker weten hoe alles verloop.
Ik wens in heel veel Kracht en Liefde toe.
Je bent een oprechte Engel.
Warme groetjes,
Gin.

5 sterren van Gin voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Gin

Lieve Lieve Derya, ik heb je deze week nog gebeld. Je voorspelling kwam uit. Ik moest je direct bellen om je te laten weten dat je gelijk heb. Je had het al zo vaak tegen mij gezegd dat ik het zou merken. Ik zou het zien, zei je nog.
En ja hoor afgelopen zaterdagnacht zag ik hem ergens staan. Heel onverwachts wat je ook meerderde malen zei. Ik kon mijn ogen niet geloven zoals zoveeeeeeeeel voorspellingen die jij hebt gedaan. Hoe vaak ik hier niet een getuigenis hebt gezet met elke keer als er iets was uitgekomen en nu ook weer. Lieve Derya ik speek je al zo lang, zoveel dingen in mijn leven zijn er de laatste tijd gebeurt. Zoals jij voorspelde over mijn hond, krijg nog steeds de rillingen ervan.
Je weet dat ik je ook hebt gezegd dat ik me zorgen maakte over het eea. Je zei het komt goed, je krijgt ook iets toe. Je bent super, geweldig. Dank je ook voor al je geduld.

gr JE WEET WEL WIE.

5 sterren van JE WEET WEL WIE voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door JE WEET WEL WIE

Lieve derya
ik ben het die jou net gebeld heeft en al een tijdje belt,wil iedereen zeggen dat jij de beste bent hier. alles wat je over mij en over r gezegd hebt is uitgekomen,alles klopt zelfs de cijfers kloppen. dank je wel hiervoor . ga zo door xxx.

5 sterren van J voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door J

hoi hoi Derya.heb je vandaag nog eventjes snel gebeld.
had je ook verteld dat mijn zoon in nederland was gearriveerd etc.
je heb nog voorspellingen gedaan en ik hoop dat ze allemaal uitkomen.
zodra er weer iets is uitgekomen ben jij weer de eerste die ik bel.
ik zeg tot snel en je bent toppie maar dat weet je al zo lang.groetjes en tot snel .je weet wel wie.

5 sterren van h voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door h

Hoi derya, ik had je beloofd om een getuigenis voor je te plaatsen.heb dit al een aantal keren gedaan nadat er zoveel voorspellingen van je zijn uitgekomen. Niet alleen inzake mezelf maar ook voorspellingen betreft mijn dochter. Ik weet dat ik niet om me heen moet kijken als ik buiten loop.maar zo nu en dan doe ik het toch even.tja moeilijk hoor soms hihi.Lieve derya.je bent een topmeid.iemand die zegt wat wel en niet is en elke keer toch weer geduldig met me ondanks de vele vragen waar ik elke keer mee kom.
Ik kan zoveel opnoemen wat inmiddels is uitgekomen.wat je zei ooit over mijn ex inzake bespioneren .ik geloofde je niet maar het kwam uit en dat zal ik niet snel vergeten hoe.nu de voorspellingen inzake E.kijken hoe dat zal aflopen.ben heel erg benieuwd ook wat je zei hoe en wat.je zult het zien zei je laatst.(al een aantal keren)
meid .nogmaals je bent TOP en ik spreek je snel.je weet inmiddels nu wel wie.

5 sterren van H voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door H

Hoi Dery, hier ben ik weer.heb je laatst nog gesproken.ik had je verteld dat ik een gesprek moest aangaan met mijn ex.je zei nog het komt goed. Je voorspelling klopt weer, zoals heel veel voorspellingen die je de afgelopen tijd/jaar(en) hebt gedaan. Je bent echt TOP. Maar dit heb ik je al zo vaak gezegd.Ik ken je al een hele lange tijd.elke keer weer schiet je raak.Je zegt ook als iets niet zo is , dank voor je geduld elke keer meid en ik bel je zo snel mogelijk weer op.dat doe ik vandaag nog wel(6 juni 2017).lieve warme groetjes van H.nou inmiddels weet je wel wie ik ben hahhahhahahahhah.

5 sterren van H voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door H

je geeft me altijd de moed dat het goed komt en dat ik moet doorzetten.Je 1ste voorspelling was uitgekomen over mijn nieuwe werk.Nog afwachten van hem.Dank je voor je geduld&kracht die je me elke keer geeft. liefs p.

5 sterren van p voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door p

Hoi Derya, heb je vanavond 28 mei 2017 weer gesproken. Je had gelijk inzake mijn dochter. Weer een voorspelling (na zovele) is uitgekomen.Ik heb al aantal keren een getuigenis hier gezet naar aanleiding van je voorspellingen die zijn uitgekomen en ook deze keer dus weer. Dank je wel voor je geduld elke keer .
De voorspellingen wat je zei vanavond, ben dus weer erg benieuwd en ook zal ik goed voor mezelf zorgen hoor. Je bent een toppie, maar dat wist je al. gr H (je weet inmiddels wel wie hahahha.

5 sterren van H voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door H

lieve derya, je bent er altijd voor me geweest, je voorspellingen komen ook altijd uit. je zegt altijd tegen me dat alles goed komt en ik moet de moed niet opegeven. zal ik zeker niet doen. je bent echt een super lieve vrouw.
groetjes, priya.

5 sterren van priya voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door priya

Lieve Derya
Ik wil je bedanken voor je mooie reading van gisteren. Bedankt voor je geruststellende woorden. En je waarschuwingen. Ik zal zeker op letten. Ik heb alle vertrouwen dat het goed komt.
En kijk uit naar je mooie voorspellingen.
Ik laat je zeker weten hoe alles verlopen is.

Heel veel Licht toegewenst.
Warme groetjes
Gin.

5 sterren van Gin voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Gin

Hoi Derya, ik zou nog een getuigenis weer zetten wanneer er weer een voorspelling van je is uitgekomen.je zei me laatst al een aantal keren, er komt iets naar je toe.een kleine meevaller.heb je ook afgelopen week hierover gebeld en inderdaad heb een meevaller gehad wat ik niet had verwacht.
zoals vele voorspelling die je hebt gedaan is de zoveelste uitgekomen.
verder is het rustig afwachten totdat het andere uitkomt.
ik hoop zoals je had voorspeld.de wens die ik heb dat die uit mag komen.verder heb ik nog niets vernomen waar we het regelmatig over hebben, moet afwachten maar ben erg benieuwd of die voorspelling ook van je uit zal komen ook in zake het volgen.

ik spreek je snel en dank je wel voor je geduld en het luisteren naar mij.zoals ik al eerder hebt gezegd en in een getuigenis hebt geplaatst.je bent TOP. H je weet wel inmiddels wie hahahha..

4 sterren van H voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door H

Hoi Dery

een voorspelling is weer uitgekomen van je.
Je had een aantal keren gezegd, let even op 1 van je honden.
Mijn grote hond is behoorlijk ziek. ze wordt morgen (22mrt) geopereerd.
afgelopen zondag werd ze zo ziek.veel pijn etc.
vanavond arts weer thuis geweest en morgen wordt ze geopereerd.
ik bel je wel weer een keertje.
gr hen.

5 sterren van H voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door H

hoi derya, ik had je vandaag nog gebeld(zondag 12 maart) had je eea verteld wat ik had gedaan vandaag . Je heb nog een kaartje voor me gelegd over hoe en wat als ik nog wat te horen krijg. Ben erg benieuwd en ook naar de voorspellingen wat je eerder had gezegd.
Ik spreek je bijna dagelijks en al je voorspellingen zijn altijd uitgekomen. Hoop dat ik het goede voor mezelf hebt gedaan en ben benieuwd wat je voorspeldde dat er toch nog contact komt. dank je wel altijd voor je geduld met mij en voor je luisterende oor. dank je meid. je bent TOP. gr H.

5 sterren van H voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door H

Beste Derya, 3 keerheb ik jou gecontacteerd en steeds weer komen de voorspellingen uit. Voor mij een toppertje. Groet Flower.

5 sterren van Flower voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Flower

Hoi Derya, heb je vanavond weer gebeld .je had weer gelijk met je voorspelling ivm werk. De zoveelste voorspelling die is uitgekomen.
Ik ken je al zo lang en al je voorspellingen zijn uitgekomen.
Niet altijd direct.zoals jij altijd zegt.tijd kent geen tijd.soms snel en soms even afwachten . Je vertelde een aantal weken nog.je wordt uitgenodigd.paar dagen daarna kwam je voorspelling uit.
Een aantal maanden had je ook gezegd tegen mij.je ex houdt je in de gaten etc etc.ik wilde het niet geloven maar heb het na een aantal maanden zelf ontdekt en ja hoor je had gelijk.Ik heb je hierover ook direct terug gebeld . Ook had je voorspeld er wordt hulp aan je gevraagd en daarbij noemde je zelf destijds een datum. Heb ook direct een getuigenis geplaatst en je opgebeld.
Je bent direct, ook als ik iets niet wil horen zeg je het.maar ik weet wel wat ik aan je heb.
Nu afwachten op de voorspelling wat je vanavond hebt gezegd en een paar dagen geleden nog. dank je wel voor je geduld altijd en dank dat ik je altijd kan bellen.
Nog even dit.je had ooit een paar maanden geleden nog gezegd.er gaat een aparaat kapot.en ja hoor mijn afwasmachine en ja heb je daarna direct gebeld.daarom deze getuigenis voor jou en weet dat je het altijd bij het rechte end heb.
Je bent TOP en tot snel,
warme groetjes HEN.

5 sterren van HEN voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door HEN

Lieve Derya,
Bedankt voor je mooie reading. Ik laat alles op mij afkomen. Heel veel licht en liefde

toegewenst.

Groetjes Ver.

2 sterren van Vergin voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Vergin

Bedankt Derya voor uw steun. Je gaf me een goed gevoel. liefs van Gerrit.

4 sterren van Gerrit voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Gerrit

DERYA je bent de BESTE,alles wat je zegt komt uit.Je stelt me altijd gerust dat ik positief moet blijven.Ik kan altijd terecht bij je. Je legt me alles zo goed uit met goeie wijse woorden.Als ik precies doe hoe je het mij uitlegt pakt altijd goed uit.

5 sterren van Priya voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Priya

Hoi derya,
er is weer een voorspelling van je uitgekomen.je zei dat er iets naar me toe zou komen.ik heb een brief in mijn brievenbus gekregen en daarin stond dat er inderdaad geld naar mij toe komt.ik had je toen gezegd.nou ik weet het niet hoor.maar je hebt weer gelijk zoals vele voorspellingen van jou zijn uitgekomen.
Over meneer E heb ik nog niets gehoord.ook nog geen ontmoeting waar dan ook.maar wie weet eerdaags.ik bel je as week weer op.
groetjes H en uiteraard groetjes Bruno.

5 sterren van H voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door H

Hoi Derya, hier weer een getuigenis van jou om je te laten weten dat je 1 voorspelling is uitgekomen. je zei tegen mij laatst(al een aantal keren) dat er iets naar me toe zou komen .dit ivm geld.
Ik zei je nog.nou dat kan niet hoor.maar heb iets binnen gekregen en ja hoor er komt eerdaags geld naar me toe.
Je andere voorspellingen.dat ik hem weer zou spreken, moet nog komen, hij heeft nog geen contact met mij opgenomen, de andere voorspelling dat ik hem zou zien, per ongeluk zou tegen komen is ook nog niet uitgekomen.daar ben ik ook erg benieuwd naar en ook dat je zei dat hij mij toch in de gaten houdt. ben heel erg benieuwd.
ik ga je volgende week weer bellen en dank je altijd voor je geduld.
heel veel lieve gr van H en natuurlijk groetjes van die Bruno hahahha.(je weet wel.

5 sterren van h voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door h

Hoi Derya , ik heb je laatst weer gebeld.
ik heb al een aantal keren een getuigenis hier geplaatst, en elke keer had je het weer bij het rechte end. soms spreek ik je soms tegen met nou dat kan echt niet zo zijn en dan blijkt later dat je het weer aan het rechte end heb.Nu deze keer ook weer, had je gebeld om je te vertellen dat je het aan het juiste end had. Ik moest op mij lichaam letten etc en bleek later dat ik het in mijn rug had.je zei nog.neem het niet te licht op.en ja hoor ik heb je ook direct weer gebeld.wat mij zeker is bij gebleven , een jaar geleden zei je toen.hij vraagt je wat en je zei de juiste datum.dat bleek dus ook zo te zijn.daarna veel contact met je gehad en elke keer had je het weer bij het recht end.ook inzake mijn ex wat je vertelde.ik kon het niet geloven maar je zei nog.je komt er nog achter en bleek dus maanden daarna te zijn dat je gelijk had toen ik er achter kwam. Ik kijk soms om me heen en zie nog niets.ik weet dat ik het los moet laten maar soms is het even moeilijk en kijk je toch even achterom. tot nu toe nog niks gemerkt, maar je woorden .je komt het wel tegen. ik ben tot nu toe nog heel erg benieuwd en je weet het.zodra je voorspelling uitkomt bel ik je altijd direct op. Ook ben ik erg benieuwd of hij inderdaad nog contact met mij zult opnemen zoals je hebt voorspeld.je weet ik heb een beetje mijn twijfels maar vertrouw toch op je. dank je wel voor je begrip altijd.ook als ik het even moeilijk heb. Ook ben ik benieuwd inzake mijn dochter (eventuele zwangerschap) volgend jaar.
Nu wacht ik af wat me komen gaat deze maand en ik hoop dat ik het kan zien om me heen of het treft zoals je hebt voorspeld.

een grote dikke knuffel van x bruno en mij.h.

4 sterren van xxbruno voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door xxbruno

hoi derya.jajajj een kusje van bruno.
had je laatst weer even gebeld.mijn eerste wens was al uitgekomen inzake mijn dochter en vriend.ik ben heel erg benieuwd of ik degene tegen komt in levende lijve zoals jij hebt voorspeld .en ben ook erg benieuwd of ik zie dat hij langs me huis komt.
je zei ik krijg een uitnodiging.een etentje.in heel veel dingen had heb je altijd gelijk.nu kijken of dit ook allemaal uitkomt.
dank je altijd voor je geduld met mij.ik spreek je bijna wekelijks en altijd lief.en geduldig.dank je wel.zodra ik iets hoor dan weet je dan neem ik direct weer contact met je op.ben ook erg benieuwd of hij contact opneemt.gr h en kusje van bruno.

5 sterren van bruno kusje voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door bruno kusje

hoi Derya, daar ben ik weer.
er is weer een voorspelling uitgekomen van je.nee nee de achtervolging niet.wel iets anders.
ik hoop je vandaag nog te kunnen spreken , heb ook nog vraagjes aan je en hoop dat je daar weer een antwoord op kunt geven.

lieve gr.

1 sterren van loempiavrouwtje voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door loempiavrouwtje

hoi hoi derya.

hier weer het loempiavrouwtje.ik had je gebeld weer deze week en met de mededeling dat je weeeeeeeeeeer gelijk heb.
Ik heb een berichtje ontvangen van hem, daarnaast zei je nog.meid je krijgt een bericht waar je heeeeeeeeeel blij mee zult zijn.
jjaj tot mijn verrassing kreeg ik inderdaad een onverwachts telefoontje wat mij heeeeeeeeeel erg blij heeft gemaakt.mijn zoon die ik al twee jaar niet meer had gezien. ik heb je ook direct gebeld.
ik bel je al zolang en elke keer weer tot mijn grote verbazing komt dingen echt uit.zoals ik al eerder zei.soms snel en soms even wachten.ik doe dus weer een getuigenis voor je meid.ook om te laten weten dat je het elke keer weer aan het rechte end heb.
nu even wachten weer op het gene wat je deze week weer zei.
ik wacht af.en zoals je weet, zodra ik weer iets weet ben je weer de eerste die het weet.als laatste kijk ik soms nu en dan om me heen .wie weet komt het uit en bel ik je weer.je weet wel degene met de E.tot gauw meid en dank je . lieve warme gr het loempiavrouwtje..

2 sterren van loempiavrouwtje voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door loempiavrouwtje

Hoi Derya, ik spreek je nu al weer zo lang. Ik sta elke keer weer verbaasd over dingen wat je me verteld. Enige tijd geleden had ik hier ook een getuigenis geplaatst (donkerblondje). Ook toen had je het helemaal aan het rechte end, nu ook weer. Heb je vandaag, vanmiddag weer gesproken en je zei nog het wordt allemaal overgemaakt. Dingen die je steeds verteld zijn echt elke keer weer uitgekomen. Soms heel snel, soms een tijdje wachten, zoals jij altijd zegt tijd kent geen tijd. Ik heb je zo vaak gebeld en altijd zo lief en begripvol voor mijn situatie, dank je wel meid. Ik had je beloofd vandaag een getuigenis te plaatsen en bij deze meid. Nu wachten op al het andere wat je vanmiddag hebt gezegd, ben erg benieuwd. Ook zal ik me houden aan de dingen die je zei over mijn ex. Ben er al volop mee bezig om mezelf terug te krijgen en wil dit ook zo houden. Zodra 1 van je voorspellingen weer uitkomt, dan ben je weer de eerste die het weet. Loempiavrouwtje.

4 sterren van loempiavrouwtje voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door loempiavrouwtje

Zoals beloofd plaats ik een getuigenis. Jij hebt gelijk met je voorspelling dankjewel. Ik wil je ook laten weten dat ik ga trouwen dus dat klopte ook. Mocht ik meer dingen kunnen plaatsen hoor je me snel.

5 sterren van Rabia voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Rabia

Wat ben jij een speciaal mens zeg, Derya jij bent echt goed. Door jou heb ik veel dingen bereikt die ik niet had kunnen dromen maar doordat jij mij dingen adviseerde te ondernemen heb ik ingezien dat jij gelijk hebt. Ik wil je enorm bedanken voor alles en als ik vragen heb raadpleeg ik je weer. Derya jij verdient het beste ik hoop dat jij veel goeds gaat krijgen want jij doet ook zoveel goed's voor mij en nog vele anderen en dat mag gezegd worden. Ga zo door.

5 sterren van Annelies voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Annelies       
  Copyright © 2008 - 2019
Helderziende.nl.
Microbel | FAQ | Uw privacy | Site index | Klacht | Algemene voorwaarden | Gratis horoscoop | helderziende worden  
       
     
 
         
helderziende.nl - Helderziende paranormale hulplijn - helderzienden geven live antwoord

Sterrenbeelden

  Sterrenbeeld Ram
  Sterrenbeeld Stier
  Sterrenbeeld Tweelingen
  Sterrenbeeld Kreeft
  Sterrenbeeld Leeuw
  Sterrenbeeld Maagd
  Sterrenbeeld Weegschaal
  Sterrenbeeld Schorpioen
  Sterrenbeeld Boogschutter
  Sterrenbeeld Steenbok
  Sterrenbeeld Waterman
  Sterrenbeeld Vissen
  Sterrenbeelden
  Dagelijkse horoscoop
  Horoscoop op uw mobiel

 

helderzienden

  Paranormaal advies
  Paranormale site
  Paranormaal begaafd
  Online helderzienden
  helderzienden
  helderziende   
  Heldervoelend
  Helderwetend
  Helderhorend
  Spiritueel helderziende
  Helderruikend
  helderziende
  Online helderziende
  helderzienden
  Helderziende-helderzienden

Teletekst helderzienden

  NET5 teletekst pagina 481
  SBS6 teletekst pagina 487
  RTL teletekstNumerologie

  Getallensymboliek
  Numerologie
  Meestergetallen

Advies

  Spirituele hulplijn

Reiki

  Reiki
  Reiki symbolen

Relatie

  Relatie
  Relatieproblemen
  Huwelijksproblemen
  Nieuwe relatie
  Relatiebemiddeling
  Relatieherstel

Astrologie

  Ascendant
  Astrologie


Thema's

  Persoonlijke ontwikkeling
  Aura
  Lichtverschijnselen
  Helderziende.nl

Tarot kaarten

  Engelenkaarten
  Kaartleggers
  Kaarten
  Lenormandkaarten
  Online kaartleggen
  Pendelkaarten
  Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen
  Tarot legging
  Tarotkaart
  Tarotkaarten
  Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten
  Kaartleggen


Toekomst

  Visioenen
  Toekomst voorspellen
  Toekomst
  Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen
  Online toekomst voorspelling

Waarzegger

  Waarzeggen
  Waarzeggerij
  Online pendelen
  Waarzeggers
  Online waarzegger
  Waarzegster
  Waarzeggers

Wicca

  Erfheks
  Erfheksen