belconsult Helderziende MALIE

2265 HELDERZIENDE MALIE IS BESCHIKBAAR

Erkend helderziende Malie staat klaar voor u, ontvang concrete oplossingen en helderziende inzichten. Bel nu met helderziende Malie, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJhelderziende Malie

PIN 2265 HELDERZIENDE MALIE

belconsult  helderzienden
Hallo ik ben helderziende Malie. Ik ben een krachtige lichtdrager, ook ben ik helderhorend en helderziend medium. Door middel van mijn Lenormand kaarten en tarotkaarten kan ik je helpen inzichten te krijgen in je leven. Ik ben gespecialiseerd in regressietherapie, en kan zo de oorzaken uit het verleden omhoog halen en verwerken. Vanuit pure liefde en kracht sta ik altijd voor je klaar. Je bent welkom met al je levensvragen. Liefs Malie.
Astroloog - Gidscontact - Spirituele coach - Nederlands

HELDERZIENDE MALIE - ASTROLOOG

HELDERZIENDE MALIE - ASTROLOOG

Een astroloog zoals helderziende Malie kan op basis van de dag, de plaats en het uur van je geboorte voor u een persoonlijke geboortehoroscoop opstellen.

Een astroloog maakt op basis van deze gegevens en de stand van de hemellichamen (zon, maan en planeten) en uw ascendant op dat ogenblik een persoonlijke karakterbeschrijving, analyseert mogelijke problemen en maakt eveneens toekomstvoorspellingen. Het gebruik van astrologie kan door helderziende Malie voor u duidelijkheid geven over veel vragen, onzekerheden en gebeurtenissen in uw leven.

Een astroloog zoals helderziende Malie kan aan de hand van astrologie, de sterren, hemellichamen en je geboortedatum dus inzicht geven in verschillende zaken zoals uw karakter, levensloop en toekomst. Aan de hand van Astrologie kunnen er veranderingen waargenomen worden in je relatie, financiën, geluk en toekomst.

Een astroloog zoals helderziende Malie kan je dus meer inzicht geven in wat de sterren voor jou in petto hebben.

HELDERZIENDE MALIE - GIDSCONTACT

Een gids is een entiteit, een mens, energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat helderziende Malie je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.

Laat helderziende Malie je gids zijn.

 HELDERZIENDE MALIE AGENDA JUNI HELDERZIENDE MALIE

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE MALIE

DAG

helderziende Malie heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Malie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Malie, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Malie in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Malie, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE MALIE

Geeft sinds 5 mei 2014 helderziend belconsult op deze website.

ASTROLOOG

Helderziende Malie gebruikt als
persoonlijke pincode 2265

GIDSCONTACT

Malie gaf laatste belconsult op
13 juni 2024 om 00u19

glazen bol  helderziende Malie Nederland

11 JAAR ERVARING

Malie is al 11 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Malie is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Malie is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.62 out of 5
141 recensies

MALIE HELDERZIENDE MALIE

Hallo ik ben helderziende Malie.

Ik ben een krachtige lichtdrager, ook ben ik helderhorend en helderziend medium. Door middel van mijn Lenormand kaarten en tarotkaarten kan ik je helpen inzichten te krijgen in je leven.

Ik ben gespecialiseerd in regressietherapie, en kan zo de oorzaken uit het verleden omhoog halen en verwerken. Vanuit pure liefde en kracht sta ik altijd voor je klaar.

Je bent welkom met al je levensvragen.

Liefs Malie.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE MALIE

TOP