belconsult helderziende VERA ANN

2698 VERA ANN IS OFFLINE

Erkend helderziende Vera Ann is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Vera Ann, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Vera Ann komt pas later online.

HELDERZIENDE VERA ANN - PENDELEN

HELDERZIENDE VERA ANN - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt helderziende Vera Ann al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan helderziende Vera Ann om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt helderziende Vera Ann het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt helderziende Vera Ann eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende helderziende. Pendelaars zoals helderziende Vera Ann schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met helderziende Vera Ann en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

HELDERZIENDE VERA ANN - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van helderziende Vera Ann om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij helderziende Vera Ann automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met helderziende Vera Ann en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend helderziende jou helpen?

Onze helderzienden zoals helderziende Vera Ann hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met helderziende Vera Ann.

 HELDERZIENDE VERA ANN AGENDA FEBRUARI HELDERZIENDE VERA ANN

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE VERA ANN

DAG

helderziende Vera Ann heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Vera Ann heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Vera Ann, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Vera Ann in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Vera Ann, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE VERA ANN

Geeft sinds 5 januari 2021 helderziend advies op deze website.

PENDELEN

Helderziende Vera Ann gebruikt als
persoonlijke pincode 2698

INVOELEND

Vera Ann gaf laatste consult op
26 februari 2024 om 21u47

glazen bol  helderziende Vera Ann Nederland

4 JAAR ERVARING

Vera Ann is al 4 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Vera Ann is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Vera Ann is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
18 recensies

VERA ANN HELDERZIENDE VERA ANN

Ik ben helderziende Vera-Ann.

Ik geef graag liefdevolle boodschappen door van personen en/of dieren die niet meer bij ons zijn. Ik kan dieren lezen en hun stem zijn.

Dieren komen niet zomaar op je pad en betekenen meer dan dat de meeste denken. Ik beantwoord graag jouw vragen.

Mijn bron is de liefde.

Ik hoor graag van je, Vera Ann.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE VERA ANN

TOP