belconsult helderziende BREDY

2547 BREDY IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Bredy is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Bredy, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Bredy komt pas later online.

HELDERZIENDE BREDY - SOCIAAL INVOELEND

HELDERZIENDE BREDY - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, helderziende Bredy kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met helderziende Bredy en vraag hulp van een sociaal invoelend helderziende!

Een helderziende zoals helderziende Bredy is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan helderziende Bredy je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

HELDERZIENDE BREDY - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Bredy je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Bredy respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Bredy je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Bredy je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Bredy herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Bredy met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Bredy leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE BREDY AGENDA JUNI HELDERZIENDE BREDY

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE BREDY

DAG

helderziende Bredy heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Bredy heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Bredy, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Bredy in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Bredy, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE BREDY

Geeft sinds 27 augustus 2019 helderziend belconsult op deze website.

SOCIAAL INVOELEND

Helderziende Bredy gebruikt als
persoonlijke pincode 2547

LUISTEREND OOR

Bredy gaf laatste belconsult op
29 augustus 2023 om 11u38

glazen bol  helderziende Bredy Nederland

6 JAAR ERVARING

Bredy is al 6 jaar actief op helderziende.nl

ZELDEN ONLINE

Helderziende Bredy is heel zelden online.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Bredy is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.58 out of 5
19 recensies

BREDY HELDERZIENDE BREDY

Lief medemens, Ik geef mijn leven graag veel kleur en pluk de dag daar waar mogelijk.

In deze positieve levenshouding wil ik zoveel mogelijk anderen mensen meenemen. Toch verloopt niet altijd alles op een prettige en positieve manier en heb je een duwtje in de rug, schouderklopje, inzichten en veel steun nodig.

Daarvoor wil ik er graag zijn. Ik ben intuitief sterk ontwikkeld, empathisch helderziend en sociaal.

Daarnaast heb ik heel mijn leven inzichten gekregen in situaties die nog moesten plaats vinden of zag ik het verloop van komende situaties. Ik heb 30 jaar in de zorg gewerkt van ouderen tot acute psychiatrie.

Niets is mij vreemd.

Ik ben me gaan verdiepen in spiritualiteit en heb me daar steeds verder in ontwikkeld.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE BREDY

TOP