belconsult helderziende CASSANDRA

2395 CASSANDRA IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Cassandra is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Cassandra, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Cassandra komt pas later online.

HELDERZIENDE CASSANDRA - ENGELENKAARTEN

HELDERZIENDE CASSANDRA - ENGELENKAARTEN

Direct advies van helderziende Cassandra door middel van engelenkaarten. Bekende tarotkaarten zijn de voorlopers van de engelenkaarten: helderziende Cassandra krijgt een boodschap door van engelen bij het leggen van engelenkaarten, ook krijgt helderziende Cassandra antwoorden over opdrachten die je nog resten in je persoonlijke leven.

Alle engelenkaarten staan in teken van een bepaalde beschermengel, deze hebben allemaal een verschillend karakter.

Als je wilt werken aan je persoonlijke spiritualiteit dan is het leggen van engelenkaarten zeer geschikt. Bij het leggen van engelenkaarten is het net zoals met alle paranormale technieken je bewustzijn moet wel geopend zijn, helderziende Cassandra heeft een jarenlange ervaring in het leggen van engelenkaarten en helderziende Cassandra geeft een betrouwbaar advies via de engelenkaarten.

Engelenkaarten bevatten altijd een spirituele boodschap die voor u belangrijk kan zijn in zaken als advies, liefde en licht. Engelenkaarten worden gebruikt om dat ze open, eerlijk en liefdevol zijn.

Aan de hand van de gidsen van helderziende Cassandra kunnen de engelenkaarten tot u spreken.

HELDERZIENDE CASSANDRA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Cassandra je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Cassandra respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Cassandra je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Cassandra je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Cassandra herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Cassandra met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Cassandra leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE CASSANDRA AGENDA APRIL HELDERZIENDE CASSANDRA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE CASSANDRA

DAG

helderziende Cassandra heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Cassandra heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Cassandra, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Cassandra in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Cassandra, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE CASSANDRA

Geeft sinds 10 maart 2016 helderziend belconsult op deze website.

ENGELENKAARTEN

Helderziende Cassandra gebruikt als
persoonlijke pincode 2395

LUISTEREND OOR

Cassandra gaf laatste belconsult op
21 april 2024 om 17u58

glazen bol  helderziende Cassandra Nederland

9 JAAR ERVARING

Cassandra is al 9 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Cassandra is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Cassandra is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.78 out of 5
350 recensies

CASSANDRA HELDERZIENDE CASSANDRA

Mijn kaarten geven antwoord op al je vragen.

Ik kan je richtlijnen geven bij het zoeken van verdwenen personen. Een jarenlange ervaring en een luisterend oor helpen mij om jou spiritueel te coachen en om je eigen pad te vinden.

Ik kan je begeleiden in jouw rouwproces en voel de boodschappen van overledenen.

Helderziende Cassandra.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE CASSANDRA

TOP