belconsult helderziende CATHLEEN

2564 CATHLEEN IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Cathleen is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Cathleen, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Cathleen komt pas later online.

HELDERZIENDE CATHLEEN - PENDELEN

HELDERZIENDE CATHLEEN - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt helderziende Cathleen al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan helderziende Cathleen om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt helderziende Cathleen het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt helderziende Cathleen eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende helderziende. Pendelaars zoals helderziende Cathleen schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met helderziende Cathleen en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

HELDERZIENDE CATHLEEN - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Cathleen je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Cathleen respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Cathleen je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Cathleen je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Cathleen herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Cathleen met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Cathleen leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE CATHLEEN AGENDA APRIL HELDERZIENDE CATHLEEN

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE CATHLEEN

DAG

helderziende Cathleen heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Cathleen heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Cathleen, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Cathleen in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Cathleen, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE CATHLEEN

Geeft sinds 4 september 2018 helderziend belconsult op deze website.

PENDELEN

Helderziende Cathleen gebruikt als
persoonlijke pincode 2564

LUISTEREND OOR

Cathleen gaf laatste belconsult op
15 april 2024 om 11u35

glazen bol  helderziende Cathleen Nederland

7 JAAR ERVARING

Cathleen is al 7 jaar actief op helderziende.nl

REGELMATIG ONLINE

Helderziende Cathleen is regelamtig online, u kan een afspraak indienen.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Cathleen is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.33 out of 5
9 recensies

CATHLEEN HELDERZIENDE CATHLEEN

Ik ben een gespecialiseerde helderziende en kan pendelen, ook kan ik je bijstaan met vragen over een relatieproblemen.

Voor al uw vragen mag u mij bellen.

ik help U graag verder met heel veel liefde.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE CATHLEEN

TOP