belconsult helderziende ESMEE

2853 ESMEE IS OFFLINE

Erkend helderziende Esmee is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Esmee, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Esmee komt pas later online.

HELDERZIENDE ESMEE - ENGELENKAARTEN

HELDERZIENDE ESMEE - ENGELENKAARTEN

Direct advies van helderziende Esmee door middel van engelenkaarten. Bekende tarotkaarten zijn de voorlopers van de engelenkaarten: helderziende Esmee krijgt een boodschap door van engelen bij het leggen van engelenkaarten, ook krijgt helderziende Esmee antwoorden over opdrachten die je nog resten in je persoonlijke leven.

Alle engelenkaarten staan in teken van een bepaalde beschermengel, deze hebben allemaal een verschillend karakter.

Als je wilt werken aan je persoonlijke spiritualiteit dan is het leggen van engelenkaarten zeer geschikt. Bij het leggen van engelenkaarten is het net zoals met alle paranormale technieken je bewustzijn moet wel geopend zijn, helderziende Esmee heeft een jarenlange ervaring in het leggen van engelenkaarten en helderziende Esmee geeft een betrouwbaar advies via de engelenkaarten.

Engelenkaarten bevatten altijd een spirituele boodschap die voor u belangrijk kan zijn in zaken als advies, liefde en licht. Engelenkaarten worden gebruikt om dat ze open, eerlijk en liefdevol zijn.

Aan de hand van de gidsen van helderziende Esmee kunnen de engelenkaarten tot u spreken.

HELDERZIENDE ESMEE - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals helderziende Esmee ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door helderziende Esmee, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiƫn: de helderziendheid van helderziende Esmee is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat helderziende Esmee zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

 HELDERZIENDE ESMEE AGENDA FEBRUARI HELDERZIENDE ESMEE

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE ESMEE

DAG

helderziende Esmee heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Esmee heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Esmee, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Esmee in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Esmee, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE ESMEE

Geeft sinds 19 juni 2023 helderziend advies op deze website.

ENGELENKAARTEN

Helderziende Esmee gebruikt als
persoonlijke pincode 2853

HELDERZIEND

Esmee gaf laatste consult op
27 februari 2024 om 05u05

glazen bol  helderziende Esmee Nederland

2 JAAR ERVARING

Esmee is al 2 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Esmee is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Esmee is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
10 recensies

ESMEE HELDERZIENDE ESMEE

Welkom, Mijn naam is helderziende Esmee, middels mijn gaven, help ik al jaren mensen, ik ben helderwetend, helderziend en helderhorend en is mijn intuitieve gaven sterk ontwikkeld.

Ter ondersteuning maak ik gebruik van de engelen kaarten en tarot. Ik kan u ondersteunen op het gebied van, relaties, werk, persoonlijke groei, dieren en zelf ontwikkeling.

In mijn dagelijks leven heb ik een praktijk, waarbij ik mensen ondersteun doormiddel van emdr therapie en werk ik als coach en counselor. Ben ik gespecialiseerd in trauma begeleiding.

Er is altijd een weg, wees welkom! Warme groet, Esmee.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE ESMEE

TOP