belconsult Helderziende EVS

2675HELDERZIENDE EVS IS IN PAUZE

Erkend helderziende Evs is even in pauze, ontvang concrete oplossingen en helderziende inzichten. Bel straks met helderziende Evs, gelieve even geduld te hebben aub. Helderziende Evs is zodadelijk terug beschikbaar.

PAUZE helderziende Evs

PIN 2675 HELDERZIENDE EVS

belconsult helderziende Evs
Heb jij of jouw dierbaren positieve energie nodig? Ik kan je de energie sturen die je nodig hebt en tevens kan ik je blokkades opheffen. Ik geef ook advies op lichamelijk en geestelijk vlak. Als ik hierover iets door krijg van Boven. Ik ben al meer dan 25 jaar bezig met het spirituele en kan breed kijken door middel van mijn gaven en de tarot kaarten, tevens kan ik ook je dromen analyseren en je zo een beeld geven wat die voor je betekenen en je vertellen. Helderziende EVS.
Kleurenkennis - Edelstenenkennis - Contact overledenen - Nederlands

HELDERZIENDE EVS - KLEURENKENNIS

HELDERZIENDE EVS - KLEURENKENNIS

Een toepassing die via de inspirerende kleuren van uw eigen keuze een harmonieus welzijn tot stand brengt.

Aura-Soma is een holistische toepassing gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Het is niet gericht op één aspect, of alleen op de symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energieën in ons lichaam. Uw persoonlijke kleurenkeuze brengt deze energieën weer in evenwicht en daardoor uw lichaam in balans.

Door de eeuwen heen heeft wetenschappelijk onderzoek de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele "wel-zijn" onderzocht. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie die helderziende Evs aan u kan uitleggen. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. Zo wordt in ziekenhuizen bijvoorbeeld een blauw licht gebruikt bij baby's die een onvoldoende leverfunctie hebben.

Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog om de mens weer in balans te brengen. De meer dan 100 kleurencombinaties bieden de basis voor uw eigen intuïtieve kleurkeuze.

HELDERZIENDE EVS - EDELSTENENKENNIS

Edelstenen, het gebruik van edelstenen om allerlei kwaaltjes te behandelen bestaat al eeuwen. Deze vorm wordt slechts door een beperkte groep personen uitgeoefend, mensen zoals helderziende Evs.

Men kan edelstenen in verschillende vormen gebruiken:

Knuffelstenen: dit zijn kleine edelstenen (of halfedelstenen of mineralen) die getrommeld zijn, zodat er geen scherpe randen meer aan zitten. Om die reden worden ze ook wel trommelstenen genoemd. Deze stenen kunnen in broekzakken, portefeuilles of aan een ketting worden gedragen of onder het hoofdkussen worden gelegd.

Stenen in hun ruwe vorm: meestal worden de grotere, ongeslepen exemplaren, in huis geplaatst. Kies voor jezelf de juiste edelsteen met hulp van helderziende Evs.

 HELDERZIENDE EVS AGENDA SEPTEMBER HELDERZIENDE EVS

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE EVS

DAG

helderziende Evs heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Evs heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Evs, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Evs in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Evs, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE EVS

Geeft sinds 29 juli 2020 helderziend advies op deze website.

KLEURENKENNIS

Helderziende Evs gebruikt als
persoonlijke pincode 2675

EDELSTENENKENNIS

Evs gaf laatste consult op
28 september 2023 om 21u47

glazen bol  helderziende Evs Nederland

4 JAAR ERVARING

Evs is al 4 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Evs is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Evs is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.80 out of 5
69 recensies

EVS HELDERZIENDE EVS

Heb jij of jouw dierbaren positieve energie nodig? Ik kan je de energie sturen die je nodig hebt en tevens kan ik je blokkades opheffen.

Ik geef ook advies op lichamelijk en geestelijk vlak. Als ik hierover iets door krijg van Boven.

Ik ben al meer dan 25 jaar bezig met het spirituele en kan breed kijken door middel van mijn gaven en de tarot kaarten, tevens kan ik ook je dromen analyseren en je zo een beeld geven wat die voor je betekenen en je vertellen.

Helderziende EVS.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE EVS

TOP