belconsult helderziende FAITH

2249 FAITH IS OFFLINE

Erkend helderziende Faith is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Faith, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Faith komt pas later online.

HELDERZIENDE FAITH - RAADGEVER

HELDERZIENDE FAITH - RAADGEVER

Raadgevers geven u klaar en duidelijk advies over uw levensvragen. Elk van onze raadgevers heeft zijn of haar specifieke en unieke gaven!

helderziende Faith beheerst een vorm van direct weten zonder dat zij er over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden. Door hun intuïtief vermogen krijg je inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

helderziende Faith heeft de gave om aandachtig te luisteren naar je verhaal en om jouw min of meer uitgesproken zorgen en problemen te ontdekken. Zij geven je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen.

Bel nu met helderziende Faith om antwoorden te vinden op al je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

HELDERZIENDE FAITH - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt helderziende Faith al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan helderziende Faith om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt helderziende Faith het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt helderziende Faith eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende helderziende. Pendelaars zoals helderziende Faith schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met helderziende Faith en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 HELDERZIENDE FAITH AGENDA FEBRUARI HELDERZIENDE FAITH

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE FAITH

DAG

helderziende Faith heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Faith heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Faith, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Faith in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Faith, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE FAITH

Geeft sinds 17 maart 2014 helderziend advies op deze website.

RAADGEVER

Helderziende Faith gebruikt als
persoonlijke pincode 2249

PENDELEN

Faith gaf laatste consult op
22 februari 2024 om 22u12

glazen bol  helderziende Faith Nederland

11 JAAR ERVARING

Faith is al 11 jaar actief op helderziende.nl

VAAK ONLINE

Helderziende Faith is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Faith is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.70 out of 5
37 recensies

FAITH HELDERZIENDE FAITH

Hallo ik ben helderziende Faith en samen met de Lenormand kaarten, pendel, engelenkaarten en tarotkaarten help ik u graag verder met al uw levensvragen.

Ik kan je op het gebied van liefde, werk, relatie etc helpen en geen vraag is mij vreemd.

Liefs Faith.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE FAITH

TOP