belconsult Helderziende ISHA

2710 HELDERZIENDE ISHA IS BESCHIKBAAR

Erkend helderziende Isha staat klaar voor u, ontvang concrete oplossingen en helderziende inzichten. Bel nu met helderziende Isha, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJhelderziende Isha

PIN 2710 HELDERZIENDE ISHA

belconsult  helderzienden
Medium Isha Intuitief, helderwetend, voelend en helderziend kaartlegster. Isha maakt uw levensvragen of maatschappelijke vraagstukken inzichtelijk. Antwoorden krijgt u op een aardse en spirituele wijze met de juiste inzichten, tips en tools. Isha beschikt over een aanvullend zesde zintuig o.a. op het gebied van multiculturele antropologie en/of bestuurskunde. Stel uw vraag kort, inhoudelijk en duidelijk. Inzicht op korte termijn maar ook inzicht in het effect op langere termijn. De gesprekken zijn helder en duidelijk. Isha werkt met duidelijke gerichte vragen rond uw vraagstelling of vraagstukken. (voor niet concrete of algemene vragen raadpleeg een collega) Motto: Openbaringen beginnen met een nieuw begin van leven, wat licht in de duisternis mag brengen. Vgr Isha
Helderwetend - Intuitief - Kaartleggen - Nederlands - Engels

HELDERZIENDE ISHA - HELDERWETEND

HELDERZIENDE ISHA - HELDERWETEND

Een helderziende zoals helderziende Isha met de paranormale gave helderwetendheid geeft antwoorden op belangrijke levensvragen. Deze antwoorden komen bij helderziende Isha binnen zonder dat daar auditief iets van te merken is. Iemand die helderwetend is, krijgt een bepaald gevoel of weet ineens dat iets klopt zonder dat daar een wetenschappelijke verklaring voor gegeven kan worden. Het komt niet voort uit intuïtie, maar lijkt eigenlijk uit het niets bij helderziende Isha binnen te komen.

Een helderziende zoals helderziende Isha die helderwetend is, krijgt eerlijke en objectieve antwoorden door op vragen die u heeft met betrekking tot uw leven. Helderwetend wordt ook wel paranormaal weten, helder weten of innerlijke weten genoemd. Woorden en beelden komen binnen bij helderziende Isha in de vorm van een universele energie. Dat vertaalt helderziende Isha dan weer naar uw wereld en in uw taal.

HELDERZIENDE ISHA - INTUITIEF

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door helderziende Isha.

Intuïtie is niet hetzelfde als instinct of gevoel, dat hoewel correct, wordt beïnvloed door het denken. Een intuïtief helderziende heeft een directe ingeving als gevolg van een waarneming of inzicht, in tegenstelling tot andere mensen die waarnemen en op basis van kennis gaan nadenken en tot besluiten of beslissingen komen. Biologen situeren intuïtie vooral in onze rechtse hersenhelft en het bewuste nadenken in onze linkse hersenhelft.

Intuïtiviteit moet je ontwikkelen, het is een aangeleerde manier van automatische en onbewuste verwerking van informatie. Het is een complexe vaardigheid, zoals autorijden, die aanvankelijk veel inspanning en concentratie vraagt, maar naarmate men meer ervaring heeft, makkelijker wordt.

Dit verklaart waarom de intuïtie van een ontwikkeld helderziende, dwz ouder, meer ervaren, meer belezen helderziende zoals helderziende Isha... juister is.

Bel nu met helderziende Isha! Door het hoogontwikkeld intuïtief vermogen ontvang je extra inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

Een intuïtie wordt dikwijls een ingeving genoemd. Onze helderzienden die intuïtief zijn, beheersen een vorm van direct weten zonder dat zij er moeten over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden, helderziende Isha is zo een helderziende met deze bijzondere intuïtieve gave.

 HELDERZIENDE ISHA AGENDA APRIL HELDERZIENDE ISHA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE ISHA

DAG

helderziende Isha heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Isha heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Isha, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Isha in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Isha, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE ISHA

Geeft sinds 13 april 2021 helderziend belconsult op deze website.
Isha is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailadvies.

HELDERWETEND

Helderziende Isha gebruikt als
persoonlijke pincode 2710

INTUITIEF

Isha gaf laatste belconsult op
21 april 2024 om 20u28
Isha gaf laatste chatconsult op
14 april 2024 om 23u02

glazen bol  helderziende Isha Nederland

4 JAAR ERVARING

Isha is al 4 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Isha is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Isha is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.87 out of 5
251 recensies

ISHA HELDERZIENDE ISHA

Medium Isha Intuitief, helderwetend, voelend en helderziend kaartlegster.

Isha maakt uw levensvragen of maatschappelijke vraagstukken inzichtelijk. Antwoorden krijgt u op een aardse en spirituele wijze met de juiste inzichten, tips en tools.

Isha beschikt over een aanvullend zesde zintuig oa op het gebied van multiculturele antropologie en/of bestuurskunde. Stel uw vraag kort, inhoudelijk en duidelijk.

Inzicht op korte termijn maar ook inzicht in het effect op langere termijn. De gesprekken zijn helder en duidelijk.

Isha werkt met duidelijke gerichte vragen rond uw vraagstelling of vraagstukken.

(voor niet concrete of algemene vragen raadpleeg een collega) Motto: Openbaringen beginnen met een nieuw begin van leven, wat licht in de duisternis mag brengen.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE ISHA

TOP