belconsult helderziende JENNIFER

2599 JENNIFER IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Jennifer is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Jennifer, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Jennifer komt pas later online.

HELDERZIENDE JENNIFER - REIKIMASTER

HELDERZIENDE JENNIFER - REIKIMASTER

Reiki is een manier om door middel van het aantrekken van Universele energie via de handen deze energie te leiden naar bepaalde plekken op of in het lichaam of in de geest om aldaar de blokkades die deze ongemakken veroorzaken te verbreken.

Het is dus een vorm van handoplegging door helderziende Jennifer. Reiki kan zowel een verzachtende of pijnstillende werking hebben als een in balans brengende werking van lichaam en geest.

Doordat met Reiki iemand zich beter in zijn vel zal voelen zal ook het emotionele lichaam zich beter gaan voelen en zo kom je dus in een opwaartse spiraal terecht waardoor er een positieve verandering optreedt, dit niet enkel bij jezelf maar ook bij alles wat je doet wat dan ook weer zijn uitwerking heeft op heel de omgeving.

Bel nu met een reikimaster zoals helderziende Jennifer.

HELDERZIENDE JENNIFER - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Jennifer je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Jennifer respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Jennifer je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Jennifer je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Jennifer herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Jennifer met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Jennifer leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE JENNIFER AGENDA JUNI HELDERZIENDE JENNIFER

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE JENNIFER

DAG

helderziende Jennifer heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Jennifer heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Jennifer, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Jennifer in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Jennifer, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE JENNIFER

Geeft sinds 10 januari 2019 helderziend belconsult op deze website.

REIKIMASTER

Helderziende Jennifer gebruikt als
persoonlijke pincode 2599

LUISTEREND OOR

Jennifer gaf laatste belconsult op
29 mei 2024 om 12u35

glazen bol  helderziende Jennifer Nederland

6 JAAR ERVARING

Jennifer is al 6 jaar actief op helderziende.nl

ZELDEN ONLINE

Helderziende Jennifer is heel zelden online.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Jennifer is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.86 out of 5
42 recensies

JENNIFER HELDERZIENDE JENNIFER

Met zuivere intentie laat ik mij leiden door mijn helderziende gevoel en leg ik jouw kaartjes.

Ik werk met engelenkaartjes, lenormand kaartjes en de zigeunerkaarten. Bewustwording en positiviteit geef ik je mee als reiki master.

Heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor of een vlotte babbel, voel je vrij om mij te bellen.

Veel liefs en tot binnenkort, helderziende Jennifer.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE JENNIFER

TOP