belconsult helderziende KAATJE

2512 KAATJE IS OFFLINE

Erkend helderziende Kaatje is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Kaatje, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Kaatje komt pas later online.

HELDERZIENDE KAATJE - LUISTEREND OOR

HELDERZIENDE KAATJE - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Kaatje je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Kaatje respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Kaatje je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Kaatje je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Kaatje herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Kaatje met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Kaatje leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

HELDERZIENDE KAATJE - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, helderziende Kaatje kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met helderziende Kaatje en vraag hulp van een sociaal invoelend helderziende!

Een helderziende zoals helderziende Kaatje is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan helderziende Kaatje je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

 HELDERZIENDE KAATJE AGENDA DECEMBER HELDERZIENDE KAATJE

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE KAATJE

DAG

helderziende Kaatje heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Kaatje heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Kaatje, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Kaatje in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Kaatje, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE KAATJE

Geeft sinds 5 maart 2018 helderziend advies op deze website.

LUISTEREND OOR

Helderziende Kaatje gebruikt als
persoonlijke pincode 2512

SOCIAAL INVOELEND

Kaatje gaf laatste consult op
8 december 2023 om 15u16

glazen bol  helderziende Kaatje Nederland

6 JAAR ERVARING

Kaatje is al 6 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Kaatje is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Kaatje is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.79 out of 5
33 recensies

KAATJE HELDERZIENDE KAATJE

Ik ben helderziende Kaatje, ik werk met energie, ik ben een lichtwerker, timetraveller en hoogsensitief.

Sinds een paar jaar ben ik me gaan verdiepen in zielsconnecties. Door jouw situatie mee te geven voel ik in op de energie van dat moment, waardoor ik jou ook gericht kan antwoorden.

Ik zal jou niet naar de mond praten wel mee geven hoe het in de energie voelt. Ook al voelt het heel zwaar er is altijd een lichtje dat brandt aan het einde van de tunnel.

Denk hier aan: Hoop is een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en morgen kracht.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE KAATJE

TOP