belconsult helderziende KRISHA

2645 KRISHA IS OFFLINE

Erkend helderziende Krisha is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Krisha, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Krisha komt pas later online.

HELDERZIENDE KRISHA - INVOELEND

HELDERZIENDE KRISHA - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van helderziende Krisha om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij helderziende Krisha automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met helderziende Krisha en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend helderziende jou helpen?

Onze helderzienden zoals helderziende Krisha hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met helderziende Krisha.

HELDERZIENDE KRISHA - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, helderziende Krisha kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met helderziende Krisha en vraag hulp van een sociaal invoelend helderziende!

Een helderziende zoals helderziende Krisha is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan helderziende Krisha je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

 HELDERZIENDE KRISHA AGENDA FEBRUARI HELDERZIENDE KRISHA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE KRISHA

DAG

helderziende Krisha heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Krisha heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Krisha, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Krisha in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Krisha, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE KRISHA

Geeft sinds 5 november 2019 helderziend advies op deze website.

INVOELEND

Helderziende Krisha gebruikt als
persoonlijke pincode 2645

SOCIAAL INVOELEND

Krisha gaf laatste consult op
13 februari 2024 om 20u09

glazen bol  helderziende Krisha Nederland

6 JAAR ERVARING

Krisha is al 6 jaar actief op helderziende.nl

AF EN TOE ONLINE

Helderziende Krisha is maar af en toe online, u kan best een afspraak indienen.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Krisha is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.91 out of 5
35 recensies

KRISHA HELDERZIENDE KRISHA

Lief mens, ik ben Krisha.

Met mijn helderziende gave en mijn lenormand kaarten kan ik je oplossingen bieden op al je levensvragen. Ook kun je bij mij terecht voor een luisterend oor.

Ik help je vanuit mijn hart.

Lieve groet, Krisha.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE KRISHA

TOP