belconsult helderziende LIANNE

2801 LIANNE IS OFFLINE

Erkend helderziende Lianne is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Lianne, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Lianne komt pas later online.

HELDERZIENDE LIANNE - HELDERZIEND

HELDERZIENDE LIANNE - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals helderziende Lianne ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door helderziende Lianne, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van helderziende Lianne is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat helderziende Lianne zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

HELDERZIENDE LIANNE - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt helderziende Lianne al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan helderziende Lianne om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt helderziende Lianne het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt helderziende Lianne eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende helderziende. Pendelaars zoals helderziende Lianne schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met helderziende Lianne en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 HELDERZIENDE LIANNE AGENDA FEBRUARI HELDERZIENDE LIANNE

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE LIANNE

DAG

helderziende Lianne heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Lianne heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Lianne, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Lianne in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Lianne, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE LIANNE

Geeft sinds 23 november 2022 helderziend advies op deze website.

HELDERZIEND

Helderziende Lianne gebruikt als
persoonlijke pincode 2801

PENDELEN

Lianne gaf laatste consult op
22 januari 2024 om 01u33

glazen bol  helderziende Lianne Nederland

3 JAAR ERVARING

Lianne is al 3 jaar actief op helderziende.nl

ZELDEN ONLINE

Helderziende Lianne is heel zelden online.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Lianne is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.86 out of 5
7 recensies

LIANNE HELDERZIENDE LIANNE

Tarotiste, cartomantiste, pendelaarster en westerse astrologe.

Ik help je graag met je (levens)vragen over relaties, vrienden, werk, liefde, verhuizing, levenspad etc. Ook doe ik algemene leggingen.

Degene die een westerse astrologisch inzicht willen krijgen over zichzelf of iemand anders dienen mij de geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd door te geven. Ook doe ik synastrylezingen (compatibilteitlezingen tussen twee mensen).

Lieve groet, Lianne [English profile description] Tarot reader, cartomancer, pendulum reader and western astrologer. I'm glad to answer your burning questions about relationships, friends, work, love, relocation, life purpose etc.

General readings is also something I conduct. Those who want a western astrological insight about themselves or someone else need to give me the birthday, birthplace and birth time.

I also conduct synastry readings aka compatiblity readings between two people.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE LIANNE

TOP