belconsult helderziende NONA-YO

2713 NONA-YO IS OFFLINE

Erkend helderziende Nona-Yo is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Nona-Yo, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Nona-Yo komt pas later online.

HELDERZIENDE NONA-YO - SOCIAAL INVOELEND

HELDERZIENDE NONA-YO - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, helderziende Nona-Yo kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met helderziende Nona-Yo en vraag hulp van een sociaal invoelend helderziende!

Een helderziende zoals helderziende Nona-Yo is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan helderziende Nona-Yo je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

HELDERZIENDE NONA-YO - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Nona-Yo je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Nona-Yo respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Nona-Yo je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Nona-Yo je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Nona-Yo herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Nona-Yo met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Nona-Yo leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE NONA-YO AGENDA FEBRUARI HELDERZIENDE NONA-YO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE NONA-YO

DAG

helderziende Nona-Yo heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Nona-Yo heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Nona-Yo, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Nona-Yo in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Nona-Yo, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE NONA-YO

Geeft sinds 19 april 2021 helderziend advies op deze website.

SOCIAAL INVOELEND

Helderziende Nona-Yo gebruikt als
persoonlijke pincode 2713

LUISTEREND OOR

Nona-Yo gaf laatste consult op
31 januari 2024 om 19u56

glazen bol  helderziende Nona-Yo Nederland

4 JAAR ERVARING

Nona-Yo is al 4 jaar actief op helderziende.nl

ZELDEN ONLINE

Helderziende Nona-Yo is heel zelden online.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Nona-Yo is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.89 out of 5
73 recensies

NONA-YO HELDERZIENDE NONA-YO

Nona-yo, is een invoelend helderziende.

Heeft een aangeboren gave vanuit haar Indische roots. Bij liefde, relaties, werk en zakelijke vragen, maakt zij dingen inzichtelijke en biedt zij ondersteuning.

En daarbij zoekt zij ook naar de netwerken plus de verbindingen tussen mens en dier. Zij onderzoekt direct de knelpunten en geeft u handvatten mee.

Door een positieve wending aan het gesprek te geven krijgt u helderheid maar ook duidelijkheid. Haar specialiteit is zaken zoals jeugdzaken en-of instanties rond kinderen maar ook dieren.

Nona-Yo is rechtdoorzee en geeft open en eerlijk antwoorden op de vragen die u stelt. Haar motto is kleine stapjes vooruit.

Elke stap is er een.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE NONA-YO

TOP