belconsult helderziende NOUR

2701 NOUR IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Nour is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Nour, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Nour komt pas later online.

HELDERZIENDE NOUR - GIDSCONTACT

HELDERZIENDE NOUR - GIDSCONTACT

Een gids is een entiteit, een mens, energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat helderziende Nour je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.

Laat helderziende Nour je gids zijn.

HELDERZIENDE NOUR - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Nour je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Nour respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Nour je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Nour je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Nour herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Nour met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Nour leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE NOUR AGENDA APRIL HELDERZIENDE NOUR

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE NOUR

DAG

helderziende Nour heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Nour heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Nour, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Nour in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Nour, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE NOUR

Geeft sinds 15 januari 2021 helderziend belconsult op deze website.

GIDSCONTACT

Helderziende Nour gebruikt als
persoonlijke pincode 2701

LUISTEREND OOR

Nour gaf laatste belconsult op
4 maart 2024 om 22u48

glazen bol  helderziende Nour Nederland

4 JAAR ERVARING

Nour is al 4 jaar actief op helderziende.nl

ZELDEN ONLINE

Helderziende Nour is heel zelden online.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Nour is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.92 out of 5
25 recensies

NOUR HELDERZIENDE NOUR

Hallo lieve mensen, ik ben helderziende Nour.

Ik help je graag met jouw obstakels in het dagelijks leven. Vanaf jonge leeftijd voel ik dat ik anders ben dan andere.

Ik voel dingen aankomen en heb het altijd bij het rechte eind. Samen met mijn gidsen kan ik jou helpen op gebied van relaties, familie, financiën en werk.

Ook voor ander vragen kun je bij mij terecht en kijken we samen naar oplossingen.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE NOUR

TOP