belconsult Helderziende ODETTE

2065 HELDERZIENDE ODETTE IS NU IN GESPREK

Erkend helderziende Odette geeft op dit ogenblik een helderziend belconsult. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Odette, momenteel is deze helderziende in gesprek. Helderziende Odette is zodadelijk terug beschikbaar.

BEZET helderziende Odette

PIN 2065 HELDERZIENDE ODETTE

belconsult  helderziende Odette
Lief medemens, ik ben Odette. Ik ben helderziend, wetend en voelend en kan je op een oprechte en nuchtere wijze antwoorden geven op je vragen. Ik ben altijd eerlijk en oprecht, dit kan wel eens tegenvallen tijdens het consult. U kunt dingen te horen krijgen die u liever niet wilt horen. Dit kan juist positief zijn, zo kun je de problemen oplossen. Ook ben ik gespecialiseerd als Shamballa Master, een vorm van Reiki. Hier kan ik healings en adviezen geven. Odette.
Tarotkaarten - Shamballa - Toekomst voorspellen - Nederlands

HELDERZIENDE ODETTE - TAROTKAARTEN

HELDERZIENDE ODETTE - TAROTKAARTEN

Op verschillende manieren kunnen tarotkaarten gebruikt worden voor de waarzeggerij of toekomstvoorspelling. Een van de meest gebruikte manieren van tarotkaarten leggen is in de volgorde heden, verleden en toekomst. Door middel van deze methode kan helderziende Odette via de tarotkaarten veel vertellen over het hoe en waarom van je huidige situatie, probleem of uw specifieke vraag.

Een andere methode om de tarotkaarten te leggen is de driekaartenlegging, een snelle manier om antwoord te krijgen op een eenvoudige vraag. De kaarten vertegenwoordigen respectievelijk het verleden, het heden en de toekomst. De eerste kaart geeft aan wat de aanleidingen of oorzaken kunnen zijn voor je vraag. De tweede kaart geeft je inzicht in je situatie van vandaag en hoe je er nu mee omgaat. De derde kaart vertelt je hoe de situatie of het probleem kan aflopen in de toekomst.

Er bestaan ook meer uitgebreide leggingen voor belangrijke of moeilijke levensvragen zoals de Blinde Vlek Legging, de Blokkade, de Grote Arcana en het Keltisch Kruis.

Laat je tarotkaarten leggen door helderziende Odette. Door de jarenlange ervaring met de Tarot kan je zo te weten komen wat de tarotkaarten voor jou betekenen.

Wat kan de Tarot betekenen voor jou?

Stel zelf eens een vraag over uw toekomst, verleden of heden en laat de tarotkaarten u een antwoord bieden. Tarotkaarten kunnen ook voor jou verheldering bieden om oplossingen te vinden.

Bel nu met helderziende Odette! Stel een specifieke vraag over een concreet probleem, een bredere vraag over een belangrijke of moeilijke levenskwestie en laat de tarotkaarten je een antwoord bieden. De Tarot kan ook voor jou verheldering brengen!

HELDERZIENDE ODETTE - SHAMBALLA

helderziende Odette kan jou inwijden in Shamballa inwijdingen.

 HELDERZIENDE ODETTE AGENDA SEPTEMBER HELDERZIENDE ODETTE

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE ODETTE

DAG

helderziende Odette heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Odette heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Odette, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Odette in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Odette, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE ODETTE

Geeft sinds 6 mei 2014 helderziend advies op deze website.

TAROTKAARTEN

Helderziende Odette gebruikt als
persoonlijke pincode 2065

SHAMBALLA

Odette gaf laatste consult op
28 september 2023 om 23u26

glazen bol  helderziende Odette Nederland

10 JAAR ERVARING

Odette is al 10 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Odette is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Odette is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.75 out of 5
170 recensies

ODETTE HELDERZIENDE ODETTE

Lief medemens, ik ben Odette.

Ik ben helderziend, wetend en voelend en kan je op een oprechte en nuchtere wijze antwoorden geven op je vragen. Ik ben altijd eerlijk en oprecht, dit kan wel eens tegenvallen tijdens het consult.

U kunt dingen te horen krijgen die u liever niet wilt horen. Dit kan juist positief zijn, zo kun je de problemen oplossen.

Ook ben ik gespecialiseerd als Shamballa Master, een vorm van Reiki. Hier kan ik healings en adviezen geven.

Odette.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE ODETTE

TOP