belconsult helderziende SHANTI

2867 SHANTI IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Shanti is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Shanti, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Shanti komt pas later online.

HELDERZIENDE SHANTI - HELDERZIEND

HELDERZIENDE SHANTI - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals helderziende Shanti ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door helderziende Shanti, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van helderziende Shanti is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat helderziende Shanti zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

HELDERZIENDE SHANTI - GIDSCONTACT

Een gids is een entiteit, een mens, energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat helderziende Shanti je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.

Laat helderziende Shanti je gids zijn.

 HELDERZIENDE SHANTI AGENDA JULI HELDERZIENDE SHANTI

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE SHANTI

DAG

helderziende Shanti heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Shanti heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Shanti, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Shanti in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Shanti, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE SHANTI

Geeft sinds 19 augustus 2023 helderziend belconsult op deze website.

HELDERZIEND

Helderziende Shanti gebruikt als
persoonlijke pincode 2867

GIDSCONTACT

Shanti gaf laatste belconsult op
1 november 2023 om 08u48

glazen bol  helderziende Shanti Nederland

2 JAAR ERVARING

Shanti is al 2 jaar actief op helderziende.nl

ZELDEN ONLINE

Helderziende Shanti is heel zelden online.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

SHANTI HELDERZIENDE SHANTI

Ik weet al van kinds af aan dingen die nog moeten gebeuren.

In de loop der jaren ben ik me gaan richten op het kaartleggen en ik leg de Gilded reverie kaarten. Dat doe ik inmiddels 20 jaar.

Ik kan geen verleden zien, omdat ik niks met het verleden heb, want daar kan je niets meer aan veranderen. Ik maak gebruik van de energie in iemands stem en aan de hand van mijn kaarten en gidsen kan ik voor mensen voorspellingen doen.

Ik werk met duidelijke vragen, een algemene legging is te onduidelijk en dat doe ik ook liever niet, vragen over fysieke gezondheid doe ik ook liever niet. Ik heb veel ervaring met readings geven, zowel telefonisch als op spirituele beurzen.

Tot snel en liefs, helderziende Shanti.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE SHANTI

TOP