belconsult helderziende SHARIDA

2611 SHARIDA IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Sharida is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Sharida, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Sharida komt pas later online.

HELDERZIENDE SHARIDA - SPIRITUELE COACH

HELDERZIENDE SHARIDA - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals helderziende Sharida is vaak paranormaal begaafd. Een helderziende zoals helderziende Sharida die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energie├źn voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren helderzienden helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met helderziende Sharida om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. helderziende Sharida helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

HELDERZIENDE SHARIDA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Sharida je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Sharida respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Sharida je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Sharida je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Sharida herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Sharida met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Sharida leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE SHARIDA AGENDA JULI HELDERZIENDE SHARIDA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE SHARIDA

DAG

helderziende Sharida heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Sharida heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Sharida, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Sharida in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Sharida, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE SHARIDA

Geeft sinds 12 februari 2019 helderziend belconsult op deze website.

SPIRITUELE COACH

Helderziende Sharida gebruikt als
persoonlijke pincode 2611

LUISTEREND OOR

Sharida gaf laatste belconsult op
18 juli 2024 om 13u37

glazen bol  helderziende Sharida Nederland

6 JAAR ERVARING

Sharida is al 6 jaar actief op helderziende.nl

VAAK ONLINE

Helderziende Sharida is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Sharida is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.73 out of 5
160 recensies

SHARIDA HELDERZIENDE SHARIDA

Hoi lieve mensen mijn naam is Sharida, en ik ben helderziend, helderhorend en wetend, tevens ook een spirituele coach en een luisterend oor.

Ik help je graag om je antwoorden te geven, inzichten en verheldering in al je problemen en blokkades en vele andere dingen waar je tegen aan loopt in het leven. Ik doe dit door in te voelen in jouw energie, aanvullend met de kaartjes en begeleiding van mijn gidsen.

Mijn drijfveer is om op een eerlijke en zuivere manier mijn gave te gebruiken en je zo te helpen.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE SHARIDA

TOP