belconsult helderziende SOFHIA

2556 SOFHIA IS OFFLINE

Erkend helderziende Sofhia is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Sofhia, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Sofhia komt pas later online.

HELDERZIENDE SOFHIA - CONTACT OVERLEDENEN

HELDERZIENDE SOFHIA - CONTACT OVERLEDENEN

Bij het verlies van een dierbare komen er vaak allerlei vragen over de dood naar boven in zo’n periode of je wou die persoon nog een vraag stellen. Heb je ook vragen aan helderziende Sofhia over de dood of over een dierbare die je aan de dood verloren bent? Blijf dan niet langer met deze vragen in u hoofd zitten maar bel nu met helderziende Sofhia.

Ben je in de rouw door het verlies van een dierbare? Laat helderziende Sofhia je helpen met je rouw te verwerken.

Rouw kan in veel verschillende situaties voorkomen, de meest voorkomende is de rouw bij het overlijden van een dierbare. Maar iemand kan bijvoorbeeld ook in de rouw zijn door een scheiding of ziekte. Ben jij ook in de rouw? Laat helderziende Sofhia je dan steunen en adviseren hoe met rouw om te gaan.

HELDERZIENDE SOFHIA - SOCIAAL INVOELEND

Meevoelend zijn, helderziende Sofhia kan zich inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken. Bel nu met helderziende Sofhia en vraag hulp van een sociaal invoelend helderziende!

Een helderziende zoals helderziende Sofhia is meevoelend, ruimhartig en medelevend met uw huidige levensfase en situatie. Op die manier kan helderziende Sofhia je handvaten geven om je te helpen in het dagelijkse leven.

 HELDERZIENDE SOFHIA AGENDA MAART HELDERZIENDE SOFHIA

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE SOFHIA

DAG

helderziende Sofhia heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Sofhia heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Sofhia, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Sofhia in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Sofhia, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE SOFHIA

Geeft sinds 31 juli 2018 helderziend advies op deze website.

CONTACT OVERLEDENEN

Helderziende Sofhia gebruikt als
persoonlijke pincode 2556

SOCIAAL INVOELEND

Sofhia gaf laatste consult op
4 maart 2024 om 11u20

glazen bol  helderziende Sofhia Nederland

7 JAAR ERVARING

Sofhia is al 7 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Sofhia is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Sofhia is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.49 out of 5
181 recensies

SOFHIA HELDERZIENDE SOFHIA

We gaan met nieuwe hoop een nieuw jaar in! Laten we proberen positief te blijven en vertrouwen op dat wat gaat komen.

Zit je niet lekker in je vel, heb je behoefte aan wat raad of wil je gewoon weten wat je te wachten staat voel je dan vrij om mij te bellen. Ik ben hier om je te helpen met advies en een blik in de toekomst.

Met behulp van mijn kaarten, pendel, helderziendheid en intuitie. kan ik je op een open en eerlijke manier helpen met al je vragen.

Ook contact met overleden dierbaren, ook dieren, met en zonder foto. Als kind zag en voelde ik al meer dan de andere mensen om mij heen en sinds die tijd heb ik mij steeds verder ontwikkeld.

Ik geef graag advies op allerlei gebieden en met mijn kaarten kan ik een stukje mee lopen en ik houd een tijdsmax aan van enkele maanden in de toekomst. Tijd en ruimte bestaan eigenlijk niet maar mijn ervaringen zijn dusdanig positief dat 3 a 4 maanden een heel mooie tijdslimiet is.

Alles wat op het moment belangrijk is, krijg ik door en ook meestal veel raadgevingen die ik graag weer deel. Denk hierbij aan veranderingen op het gebied van werk, verhuizing, scholing, liefde etc.

Als je het gevoel hebt dat ik de juiste persoon ben voor jou, aarzel dan niet, ik en mijn gidsen zijn er voor je.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE SOFHIA

TOP