belconsult helderziende TEA

2849 TEA IS OFFLINE

Erkend helderziende Tea is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Tea, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Tea komt pas later online.

HELDERZIENDE TEA - KAARTLEGGEN

HELDERZIENDE TEA - KAARTLEGGEN

Kaartleggen is een methode die helderziende Tea kan gebruiken bij het voorspellen van uw toekomst. Er bestaan verschillende methodes bij het kaartleggen en er zijn dan ook verschillende soorten kaarten. Kaartleggen is al een eeuwenoud volksgebruik. Er is dan ook altijd al behoefte geweest bij mensen om een blik in de toekomst te kunnen werpen. Kaartleggen bij helderziende.nl gaat als volgt: u stelt aan helderziende Tea die u hebt opgebeld een persoonlijk vraag, waarna deze persoon voor u de kaarten zal leggen.

Kaartleggen is best ingewikkeld aangezien elke kaart een ander symbool heeft dat ook vaak op meerdere manieren geïnterpreteerd kan worden. Ook de legmethode en de positie van de kaarten is bij kaartleggen van belang. U kunt er in elk geval op vertrouwen dat helderziende Tea beschikt over heel veel ervaring op dit gebied en u specifieke en directe antwoorden op uw vragen kan geven.

Wilt u ook meer weten over wat er de komende tijd op uw pad komt? Heeft u specifieke vragen over uw relatie, uw gezondheid of uw werksituatie? Aarzel dan niet langer en bel met helderziende Tea. Je stelt een specifieke vraag en vervolgens legt helderziende Tea de kaarten speciaal voor jou. Op deze manier krijgt u specifieke en directe antwoorden op uw persoonlijke vragen en situatie.

HELDERZIENDE TEA - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals helderziende Tea is vaak paranormaal begaafd. Een helderziende zoals helderziende Tea die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energieën voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren helderzienden helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met helderziende Tea om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. helderziende Tea helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

 HELDERZIENDE TEA AGENDA OKTOBER HELDERZIENDE TEA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE TEA

DAG

helderziende Tea heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Tea heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Tea, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Tea in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Tea, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE TEA

Geeft sinds 12 juni 2023 helderziend advies op deze website.

KAARTLEGGEN

Helderziende Tea gebruikt als
persoonlijke pincode 2849

SPIRITUELE COACH

Tea gaf laatste consult op
1 oktober 2023 om 00u30

glazen bol  helderziende Tea Nederland

1 JAAR ERVARING

Tea is al 1 jaar actief op helderziende.nl

VAAK ONLINE

Helderziende Tea is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Tea is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.80 out of 5
5 recensies

TEA HELDERZIENDE TEA

Dag lief mens, mijn naam is Tea.

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Als lichtwerker kan ik jou inzichten geven over de dynamiek van oorzaak en gevolg.

Ik mag je deze informatie meegeven zodat jij zelf de focus legt op de oorzaak van een situatie. Ik kijk dus niet vanuit het probleem naar oplossingen, maar liever naar de kern van waaruit iets ontstaat.

Op de lange termijn kunnen deze inzichten je meer rust en innerlijke vrijheid geven. Ik snap dat ieder mens uniek is en natuurlijk zal ik jou dan ook adviezen geven in jouw hoogste goed.

Verder sta ik voor je klaar als spiritueel coach om verheldering te geven over je specifieke vraag. Dit doe ik door middel van tarotkaarten en het gebruik van heldervoelendheid.

Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere: liefde, relaties, carrière, werk, financiën en persoonlijke ontwikkeling. Heb je behoefte aan een oprecht gesprek? Schroom dan niet om mij te contacteren voor een consult.

Ik ben er voor je.

Lieve groet, Tea.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE TEA

TOP