belconsult helderziende TESSA

2869 TESSA IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Tessa is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Tessa, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Tessa komt pas later online.

HELDERZIENDE TESSA - HELDERZIEND

HELDERZIENDE TESSA - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals helderziende Tessa ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door helderziende Tessa, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van helderziende Tessa is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat helderziende Tessa zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

HELDERZIENDE TESSA - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals helderziende Tessa is vaak paranormaal begaafd. Een helderziende zoals helderziende Tessa die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energieën voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren helderzienden helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met helderziende Tessa om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. helderziende Tessa helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

 HELDERZIENDE TESSA AGENDA JUNI HELDERZIENDE TESSA

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE TESSA

DAG

helderziende Tessa heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Tessa heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Tessa, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Tessa in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Tessa, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE TESSA

Geeft sinds 4 september 2023 helderziend belconsult op deze website.

HELDERZIEND

Helderziende Tessa gebruikt als
persoonlijke pincode 2869

SPIRITUELE COACH

Tessa gaf laatste belconsult op
11 juni 2024 om 10u59

glazen bol  helderziende Tessa Nederland

2 JAAR ERVARING

Tessa is al 2 jaar actief op helderziende.nl

VAAK ONLINE

Helderziende Tessa is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Tessa is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.87 out of 5
67 recensies

TESSA HELDERZIENDE TESSA

Mijn naam is helderziende Tessa, met behulp van de kaartjes wil ik je graag helpen de weg naar je hart terug te vinden.

Want soms heb je gewoon iemand nodig hiervoor Met mijn vele jaren ervaring als coach, weet ik hoe belangrijk het is mensen inzichten te geven, een babbel over je groei, een luisterend oor ik ben er voor je.

Tot snel.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE TESSA

TOP