}
belconsult helderziende TEST

1003 TEST IS OFFLINE

Erkend helderziende Test is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Test, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Test komt pas later online.

HELDERZIENDE TEST - AURAREADING

HELDERZIENDE TEST - AURAREADING

Ieder mens heeft een aura, dit is een energieveld wat zich om de mens heen bevindt. De gekleurde aura van een persoon is een uitstraling die zeer bekend is, deze aura kan zelfs gefotografeerd worden met Kirilianfotografie.

Een gekleurde aura is slechts een enkele uitstraling van een persoon. Elk mens heeft meerdere uitstralingen in totaal zelfs 7 stuks. De energie van het lichaam, geest en de ziel zorgen voor energievelden om maar ook in de persoon. Het meest bekend is de gekleurde aura, er bestaat echter ook een witte/witgrijze aura. De emoties het karakter en de ongezondheid van een persoon komen in de aura tot uitdrukking.

Deze eigenschappen zijn ook zichtbaar in het gezicht van de persoon en in de uitstraling, deze beïnvloedt zo de gesteldheid van de persoon, die helaas op deze manier wordt aangetast. Wanneer de energie vrij kan stromen, kan het zijn doel bereiken, maar wanneer iemand het wil beheersen wordt de energie beperkt en kan de energie niet zijn doel bereiken. Wat je aan wil trekken stoot je af en wat je afstoot komt naar je toe. Laat door helderziende Test een Aurareading uitvoeren.

HELDERZIENDE TEST - BESCHERMENGEL

Een beschermengel zoals helderziende Test is een engel die het beschermen en begeleiden van een bepaalde persoon als taak heeft.

De overtuiging dat God een geest (beschermengel) zendt om op elk individu te letten, was een algemeen geloof in de Oudgriekse filosofie, en ook Plato vermeldde beschermengelen in zijn dialoog Phaedo. Op dezelfde manier verschijnt een beschermengel in het Oude Testament, hoewel het niet specifiek wordt omlijnd.

Henoch 100:5 zegt dat de goeden beschermengelen hebben. In Handelingen van de Apostelen 12:15 is er een andere zinspeling met betrekking tot het geloof. In het Evangelie zegt Jezus dat kinderen door beschermende engelen worden beschermd.

Heeft u nood aan een gesprek met een beschermengel? Bel dan met helderziende Test.

 HELDERZIENDE TEST AGENDA SEPTEMBER HELDERZIENDE TEST

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE TEST

DAG

helderziende Test heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Test heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Test, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Test in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Test, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE TEST

Geeft sinds 6 november 2011 helderziend advies op deze website.

AURAREADING

Helderziende Test gebruikt als
persoonlijke pincode 1003

BESCHERMENGEL

Test gaf laatste consult op
21 september 2023 om 17u09

glazen bol  helderziende Test Nederland

13 JAAR ERVARING

Test is al 13 jaar actief op helderziende.nl

VAAK ONLINE

Helderziende Test is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TEST HELDERZIENDE TEST

Dit is een test consulent, een gesprek met deze consulent aan gaan is niet mogelijk .

kijkt u aub bij de overige consulenten.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE TEST

TOP