belconsult Helderziende TINEKE

2245 HELDERZIENDE TINEKE IS BESCHIKBAAR

Erkend helderziende Tineke staat klaar voor u, ontvang concrete oplossingen en helderziende inzichten. Bel nu met helderziende Tineke, er zijn nu geen wachtenden voor u.

VRIJhelderziende Tineke

PIN 2245 HELDERZIENDE TINEKE

belconsult  helderzienden
Lieve mensen, mijn naam is Tineke en met mijn helderziende gave kan ik je met behulp van mijn Lenormand kaarten, elfenkaarten en pendel, helpen om terug een beter inzicht in jezelf te geven. Ik ben ervan overtuigd dat je soms de hulp van iemand anders nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Graag wil ik jou hierbij helpen. Ook kan ik als toevoeging veel uit numerologie halen. Liefs, Tineke.
Numeroloog - Paragnost - Spirituele coach - Nederlands

HELDERZIENDE TINEKE - NUMEROLOOG

HELDERZIENDE TINEKE - NUMEROLOOG

Een Numeroloog zoals helderziende Tineke is een persoon die gelooft dat elk getal een eigen kenmerk en eigen eigenschap heeft. Numerologie is dan ook een studie van getallen en hun betekenis. De Numerologie maakt vooral gebruikt van de gehele getallen dat wil dus zeggen de getallen van 1 tot en met 9. Elk van deze 9 basisgetallen heeft een eigen betekenis:

1. enkeling, pionier, leider
2. strever naar evenwicht, geduldig
3. optimist, communicatief, expressief
4. praktisch, harde werker, gedisciplineerd
5. avonturier, reiziger, vrijheidslievend
6. harmonieus, dienstvaardig, huismus
7. filosoof, denker, paranormaal begaafd
8. leider, rechtvaardig, macht
9. meelevend, ruimhartig, rechtvaardig

Toch worden sommige getallen niet terug gebracht tot een enkel cijfer, dit zijn de cijfers 11, 22 en 33, deze getallen noemt men ook wel de meestergetallen, deze meestergetallen hebben een biezondere betekenis dit is omdat de persoon op wie deze getallen betrekking hebben een speciale rol in dit leven moet vervullen.

De betekenis van deze meestergetallen zijn:
11. mentaal sterk, intuïtief, vernieuwend
22. staat voor invoelen van mensen
33. adviseurs, komen in aanraking met macht en onmacht vaak ook met manipulatie.

Volgens de Numerologen wordt het leven van elk mens bepaald door 2 belangrijke getallen: het getal dat je van je geboortedatum afleidt en het getal dat je op basis van je volledige naam berekent. Je geboortegetal vertelt iets over je karakter, je vaardigheden, je kwaliteiten, waar ben je van nature goed in, wat zijn je positieve eigenschappen, wat zijn je negatieve eigenschappen.

Om het geboortegetal te berekenen, tel je de cijfers van de dag, de maand en het jaar waarin de persoon geboren is op. Als de persoon bijvoorbeeld geboren is op 21 november 1964 tel dat de cijfers op de volgende manier op: 2 + 1 + 1 + 1 + 1 + 9 + 6 + 4 dus de dag plus de maand plus het jaartal . Tel daarna dan wederom de twee cijfers ook weer bij mekaar op en dan krijg je je geboortegetal wat in dit geval het cijfer 7 is.
Let wel: je naamgetal wordt afgeleid van de volledige naam die je bij je geboorte hebt gekregen dus de naam die in het bevolkingsregister staat ingeschreven. Je kunt op vele manieren je relatie bekijken door middel van numerologie. Door middel van numerologie kan je belangrijke data in je relatie laten analyseren. Je kunt ook de namen binnen een relatie laten analyseren door middel van numerologie om zo een antwoord te krijgen op alle vragen waar je mee worstelt. Door middel van numerologie binnen je relatie kun je ook te weten komen waar je relatie naar toe gaat en hoe je toekomst er uit zal zien.

Wat kan numerologie over jouw relatie vertellen.

Wat de numerologie over je liefdes relatie zegt kun je berekenen door middel van je eigen geboortedatum en die van je partner. De meeste informatie die je op het internet vindt over numerologie binnen een relatie is erg algemeen zodat deze haast op iedereen van toepassing is. Om een goede betrouwbare en juiste numerologie analyse over je relatie te krijgen kunt u contact met helderziende Tineke opnemen!

Om meer te leren over jezelf en je partner binnen jullie relatie kun je numerologie gebruiken! Onze paragnosten geven u een 100% vertrouwelijk en betrouwbaar numerologie analyse! Wacht niet langer af hoe je relatie gaat lopen neem nu contact op met onze paragnosten voor je eigen numerologie analyse.Wat is getallensymboliek?

Eén van de oudste voorbeelden van getallensymboliek kan men terugvinden in de bijbel. De getallen 3 , 4 en 5 zijn onder andere heilige getallen in de getallensymboliek. Zo heeft elk van deze getallen binnen de getallensymboliek een eigen betekenis. De betekenis van de getallen binnen de getallensymboliek zijn als volgt: 3 staat voor beslissend, 4 duidt op beweging en 5 wil zeggen organieke eenheid.

De getallensymboliek in jouw leven.

Door het moderne leven heeft de getallensymboliek de afgelopen jaren een nieuwe invalshoek op wereldse gebeurtenissen geleverd. Door berekeningen met bepaalde datums uit te voeren krijgt een getal een bepaalde betekenis binnen de getallensymboliek. Ook voor datums die voor jou belangrijk zijn kan de getallensymboliek zijn betekenissen onthullen.

Welke datums zijn belangrijk voor jou?Laat ze nu door een kenner van getallensymboliek analyseren en kom er zo achter wat de betekenis is.

HELDERZIENDE TINEKE - PARAGNOST

Een paragnost zoals helderziende Tineke beschikt over 1 of meerdere paranormale gaven en er wordt op zoek gegaan naar directe antwoorden op jouw vragen. Zo krijgt u direct duidelijkheid en dienen oplossingen zich aan.

Een paragnost zoals helderziende Tineke neemt zaken waar die andere mensen niet waar kunnen nemen binnen de normale zintuiglijke mogelijkheden. Een paragnost kan dus gevoelens, herinneringen, gedachten en visualisaties oproepen en die voor jou omzetten in begrijpelijke taal en antwoorden. U krijgt altijd een eerlijk en zuiver advies van helderziende Tineke. Het maakt niet uit wat u precies wilt weten, helderziende Tineke staat altijd voor u klaar.

Neem voor een consult contact op met helderziende Tineke. U zal zien dat u snel duidelijkheid krijgt over de situatie.

 HELDERZIENDE TINEKE AGENDA JULI HELDERZIENDE TINEKE

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE TINEKE

DAG

helderziende Tineke heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Tineke heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Tineke, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Tineke in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Tineke, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE TINEKE

Geeft sinds 6 maart 2014 helderziend belconsult op deze website.

NUMEROLOOG

Helderziende Tineke gebruikt als
persoonlijke pincode 2245

PARAGNOST

Tineke gaf laatste belconsult op
20 juli 2024 om 02u41

glazen bol  helderziende Tineke Nederland

11 JAAR ERVARING

Tineke is al 11 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Tineke is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Tineke is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.67 out of 5
215 recensies

TINEKE HELDERZIENDE TINEKE

Lieve mensen, mijn naam is Tineke en met mijn helderziende gave kan ik je met behulp van mijn Lenormand kaarten, elfenkaarten en pendel, helpen om terug een beter inzicht in jezelf te geven.

Ik ben ervan overtuigd dat je soms de hulp van iemand anders nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Graag wil ik jou hierbij helpen.

Ook kan ik als toevoeging veel uit numerologie halen.

Liefs, Tineke.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE TINEKE

TOP