belconsult helderziende XINIA

2746 XINIA IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Xinia is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Xinia, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Xinia komt pas later online.

HELDERZIENDE XINIA - HOOGSENSITIEF

HELDERZIENDE XINIA - HOOGSENSITIEF

Volgens de door psychologe Elaine N. Aron ontwikkelde theorie, is een hoogsensitief persoon (Engels: highly sensitive person), afgekort HSP, een persoon die een gevoeliger zenuwstelsel heeft dan gemiddeld.

In het Nederlands wordt highly sensitive soms vertaald als "hoog sensitief", maar vaker als "hooggevoelig". Deze gevoeligheid bij helderziende Xinia is direct te herkennen van kindsaf. Kortom: mensen zoals helderziende Xinia reageren gevoeliger op externe energie en prikkels dan gemiddeld. Op deze manier kan helderziende Xinia je helpen met jouw levensvragen.

HELDERZIENDE XINIA - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Xinia je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Xinia respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Xinia je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Xinia je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Xinia herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Xinia met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Xinia leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE XINIA AGENDA MEI HELDERZIENDE XINIA

WO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE XINIA

DAG

helderziende Xinia heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Xinia heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Xinia, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Xinia in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Xinia, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE XINIA

Geeft sinds 15 december 2021 helderziend belconsult op deze website.

HOOGSENSITIEF

Helderziende Xinia gebruikt als
persoonlijke pincode 2746

LUISTEREND OOR

Xinia gaf laatste belconsult op
26 mei 2024 om 00u02

glazen bol  helderziende Xinia Nederland

4 JAAR ERVARING

Xinia is al 4 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Xinia is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Xinia is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.60 out of 5
5 recensies

XINIA HELDERZIENDE XINIA

Ik ben Helderziende Xinia, zowel heldervoelend als helderziend begaafd.

Als reikimaster beoefen ik reiki op hoog niveau . Ik kan u helpen met problemen of met het rouwen na verlies van een naaste.

Ik leg de kaarten voor jou en geef u zo inzichten over uw levenspad.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE XINIA

TOP