belconsult helderziende ALENA

2781 ALENA IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Alena is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Alena, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Alena komt pas later online.

HELDERZIENDE ALENA - INTUITIEF

HELDERZIENDE ALENA - INTUITIEF

Wil je inzicht krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt? Laat je dan begeleiden door helderziende Alena.

Intuïtie is niet hetzelfde als instinct of gevoel, dat hoewel correct, wordt beïnvloed door het denken. Een intuïtief helderziende heeft een directe ingeving als gevolg van een waarneming of inzicht, in tegenstelling tot andere mensen die waarnemen en op basis van kennis gaan nadenken en tot besluiten of beslissingen komen. Biologen situeren intuïtie vooral in onze rechtse hersenhelft en het bewuste nadenken in onze linkse hersenhelft.

Intuïtiviteit moet je ontwikkelen, het is een aangeleerde manier van automatische en onbewuste verwerking van informatie. Het is een complexe vaardigheid, zoals autorijden, die aanvankelijk veel inspanning en concentratie vraagt, maar naarmate men meer ervaring heeft, makkelijker wordt.

Dit verklaart waarom de intuïtie van een ontwikkeld helderziende, dwz ouder, meer ervaren, meer belezen helderziende zoals helderziende Alena... juister is.

Bel nu met helderziende Alena! Door het hoogontwikkeld intuïtief vermogen ontvang je extra inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

Een intuïtie wordt dikwijls een ingeving genoemd. Onze helderzienden die intuïtief zijn, beheersen een vorm van direct weten zonder dat zij er moeten over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden, helderziende Alena is zo een helderziende met deze bijzondere intuïtieve gave.

HELDERZIENDE ALENA - PENDELEN

Met behulp van een pendel beantwoordt helderziende Alena al uw levensvragen. Stel je specifieke vraag aan helderziende Alena om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het op dit ogenblik moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houdt helderziende Alena het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt helderziende Alena eveneens stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende helderziende. Pendelaars zoals helderziende Alena schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.

Bel nu met helderziende Alena en laat de pendel je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld of werk.

 HELDERZIENDE ALENA AGENDA JULI HELDERZIENDE ALENA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

ZO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE ALENA

DAG

helderziende Alena heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Alena heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Alena, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Alena in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Alena, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE ALENA

Geeft sinds 13 oktober 2022 helderziend belconsult op deze website.
Alena is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailadvies.

INTUITIEF

Helderziende Alena gebruikt als
persoonlijke pincode 2781

PENDELEN

Alena gaf laatste belconsult op
15 juli 2024 om 01u39
Alena gaf laatste chatconsult op
17 juli 2024 om 21u35

glazen bol  helderziende Alena Nederland

3 JAAR ERVARING

Alena is al 3 jaar actief op helderziende.nl

REGELMATIG ONLINE

Helderziende Alena is regelamtig online, u kan een afspraak indienen.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Alena is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.94 out of 5
136 recensies

ALENA HELDERZIENDE ALENA

Als intuitief medium sta ik klaar om jou te begeleiden op het gebied van werk, liefde en relaties.

Met behulp van verschillende tools zoals tarot, pendel en orakelkaarten, en mijn jarenlange ervaring, stem ik af op jouw energie en maak ik contact met jouw gidsen om je het beste advies te geven. Als astroloog kan ik je inzicht geven in je geboortehoroscoop en een synastrie horoscoop maken voor jou en je partner.

Met Horary astrologie kan ik specifieke vragen beantwoorden, van ja/nee-vragen tot het vinden van verloren voorwerpen.

Ik werk het beste met duidelijke en specifieke vragen.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE ALENA

TOP