belconsult helderziende ANA

2715 ANA IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Ana is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Ana, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Ana komt pas later online.

HELDERZIENDE ANA - HELDERHOREND

HELDERZIENDE ANA - HELDERHOREND

Iemand zoals helderziende Ana die helderhorend is, hoort bepaalde stemmen of kan geluiden, gedachten, gevoelens en herinneringen van een ander persoon opvangen. Al die informatie vertelt de helderhorende dan weer meer over een bepaald persoon of over bepaalde situaties.

Een helderhorend helderziende is in staat om boodschappen op te vangen van onzichtbare entiteiten of om gesprekken te horen van personen bij wie ze helemaal niet aanwezig zijn. Iemand die helderhorend is, is ook vaak hooggevoelig of hoogsensitief .

Laat helderziende Ana u helpen met betrekking tot uw werk, uw financiële situatie of uw relatie! U krijgt dan direct advies en nieuwe inzichten en bovendien wordt u een luisterend oor geboden. Het enige wat u hoeft te doen is een gratis account aan te maken en vervolgens te bellen met helderziende Ana.

Ook jij kan geholpen worden door onze helderhorenden! Bel nu met helderziende Ana met jaren ervaring in de paranormale wereld. Ontvang advies op het vlak van werk, liefde of financiën.

HELDERZIENDE ANA - GIDSCONTACT

Een gids is een entiteit, een mens, energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat helderziende Ana je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.

Laat helderziende Ana je gids zijn.

 HELDERZIENDE ANA AGENDA MEI HELDERZIENDE ANA

WO

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE ANA

DAG

helderziende Ana heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Ana heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Ana, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Ana in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Ana, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE ANA

Geeft sinds 4 mei 2021 helderziend belconsult op deze website.
Ana is eveneens beschikbaar voor chatconsult en mailadvies.

HELDERHOREND

Helderziende Ana gebruikt als
persoonlijke pincode 2715

GIDSCONTACT

Ana gaf laatste belconsult op
21 mei 2024 om 19u49
Ana gaf laatste chatconsult op
21 mei 2024 om 14u07

glazen bol  helderziende Ana Nederland

4 JAAR ERVARING

Ana is al 4 jaar actief op helderziende.nl

VAAK ONLINE

Helderziende Ana is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Ana is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.88 out of 5
17 recensies

ANA HELDERZIENDE ANA

Ik ben een paragnoste, energetisch, heldervoelend en helderwetend en helderhorend.

Graag help ik jou bij het maken van keuzes en geef ik de handvaten mee, zodat je de ontbrekende puzzels kunt vinden op de vraag die je aan mij stelt. Als ik in gesprek ben met jou, neem ik jou energie waar en via mijn helderwetende, heldervoelende en helderhorende gave ga ik op zoek naar jou ik of je ego en de situatie zoals het nu is en later kan zijn.

Ik geef jou graag inzichten over de kern van jou vraag, maar het belangrijkste vind ik de oplossing. En met een gerust gevoel het gesprek kan afsluiten.

Soms vraag ik het een en ander op te schrijven, omdat ik verschillende dingen kan vertellen. Het is fijn om dit later door te nemen.

Allerlei vragen zijn welkom bij mij zoals Tweelingziel, ego, liefde, zakelijk aspect, bewustwording, meditatie, gezondheid advies op energetisch vlak, luisterend oor, magnetiseren, lichtkennis, hoogsensitief, foto reading, intuïtief, kaartleggen, pendelen, nieuwetijds kind, feng shui, relatie coach, yoga, gidscontact en nog veel meer. Ik ben down to earth en rechtstreeks, want ik vertel niet wat je wil horen, maar zoals het is .

Wat de oplossing is en daar heb je wat aan.

Volg je gevoel en bedankt voor het vertrouwen in mij.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE ANA

TOP