belconsult helderziende ANA

2715 ANA IS OFFLINE

Erkend helderziende Ana is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Ana, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Ana komt pas later online.

recensies helderzienden RECENSIES OVER HELDERZIENDE ANA

HELDERZIENDE ANA

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Ana, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Ana in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Ana, geniet van tal van ledenvoordelen.


HELDERZIENDE ANA

Geeft sinds 4 mei 2021 helderziend advies op deze website.

HELDERHOREND

Helderziende Ana gebruikt als
persoonlijke pincode 2715

GIDSCONTACT

Ana gaf laatste consult op
3 oktober 2023 om 13u14

glazen bol  helderziende Ana Nederland

3 JAAR ERVARING

Ana is al 3 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Ana is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Ana is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.88 out of 5
16 recensies

ANA HELDERZIENDE ANA

Ik ben een paragnoste, energetisch, heldervoelend en helderwetend en helderhorend.

Graag help ik jou bij het maken van keuzes en geef ik de handvaten mee, zodat je de ontbrekende puzzels kunt vinden op de vraag die je aan mij stelt. Als ik in gesprek ben met jou, neem ik jou energie waar en via mijn helderwetende, heldervoelende en helderhorende gave ga ik op zoek naar jou ik of je ego en de situatie zoals het nu is en later kan zijn.

Ik geef jou graag inzichten over de kern van jou vraag, maar het belangrijkste vind ik de oplossing. En met een gerust gevoel het gesprek kan afsluiten.

Soms vraag ik het een en ander op te schrijven, omdat ik verschillende dingen kan vertellen. Het is fijn om dit later door te nemen.

Allerlei vragen zijn welkom bij mij zoals Tweelingziel, ego, liefde, zakelijk aspect, bewustwording, meditatie, gezondheid advies op energetisch vlak, luisterend oor, magnetiseren, lichtkennis, hoogsensitief, foto reading, intuïtief, kaartleggen, pendelen, nieuwetijds kind, feng shui, relatie coach, yoga, gidscontact en nog veel meer. Ik ben down to earth en rechtstreeks, want ik vertel niet wat je wil horen, maar zoals het is .

Wat de oplossing is en daar heb je wat aan.

Volg je gevoel en bedankt voor het vertrouwen in mij.

TOP