belconsult helderziende JULIE

2519 JULIE IS OFFLINE

Erkend helderziende Julie is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Julie, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Julie komt pas later online.

HELDERZIENDE JULIE - INVOELEND

HELDERZIENDE JULIE - INVOELEND

Meevoelend zijn, zich kunnen inleven in uw situatie en u op die manier helpen en oplossingen aanreiken.

Invoelen, meevoelen of ook nog empathie genoemd, is het vermogen van helderziende Julie om zich in te leven in de gevoelens van anderen.

Zonder empathie praten mensen langs elkaar heen en kunnen er meningsverschillen ontstaan. Invoelen is niet alleen het goed verstaan van verbale communicatie maar ook het zien en begrijpen van niet verbale boodschappen van anderen.

Meevoelen komt bij helderziende Julie automatisch en op deze manier kunnen we helpen en oplossingen aanreiken. Invoelen is een onderdeel van onze emotionele en verstandelijke ontwikkeling en ontwikkelt zich al tijdens onze kleutertijd. Zelfs bij dieren bestaat er empathie.

Sommige mensen hebben een verminderd vermogen om zich in te leven in de gevoelens van anderen, zoals autisten of mensen met het syndroom van Asperger. Psychopaten zijn schijnbaar in staat om mee te voelen met anderen, en zelfs op een overtuigende manier, maar zij gebruiken deze vaardigheid om te charmeren of te manipuleren.

Empathie is een van de belangrijkste voorwaarden om een goed hulpverlener te zijn. Bel nu met helderziende Julie en laat je helpen bij al je vragen over je relatie, de liefde, geld en werk.

Hoe kan een invoelend helderziende jou helpen?

Onze helderzienden zoals helderziende Julie hebben een intens inlevingsvermogen, zij voelen de dingen die U voelt, die U bezighouden en waar U last van heeft. Zij herkennen uw problemen, helpen U om ze te begrijpen en om ze aan te pakken. Bel nu met helderziende Julie.

HELDERZIENDE JULIE - RAADGEVER

Raadgevers geven u klaar en duidelijk advies over uw levensvragen. Elk van onze raadgevers heeft zijn of haar specifieke en unieke gaven!

helderziende Julie beheerst een vorm van direct weten zonder dat zij er over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden. Door hun intuïtief vermogen krijg je inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

helderziende Julie heeft de gave om aandachtig te luisteren naar je verhaal en om jouw min of meer uitgesproken zorgen en problemen te ontdekken. Zij geven je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen.

Bel nu met helderziende Julie om antwoorden te vinden op al je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

 HELDERZIENDE JULIE AGENDA MAART HELDERZIENDE JULIE

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE JULIE

DAG

helderziende Julie heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Julie heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Julie, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Julie in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Julie, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE JULIE

Geeft sinds 23 november 2017 helderziend advies op deze website.

INVOELEND

Helderziende Julie gebruikt als
persoonlijke pincode 2519

RAADGEVER

Julie gaf laatste consult op
15 januari 2024 om 13u54

glazen bol  helderziende Julie Nederland

8 JAAR ERVARING

Julie is al 8 jaar actief op helderziende.nl

ZELDEN ONLINE

Helderziende Julie is heel zelden online.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Julie is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.89 out of 5
19 recensies

JULIE HELDERZIENDE JULIEMijn naam is helderziende Julie, en ik ben er voor je om met behulp van de kaarten een antwoord te verkrijgen op al je vragen, ook sta ben ik er om je een luisterend oor aan te bieden en raad geven waar dat nodig is.


RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE JULIE

TOP