recensies helderziende  helderziende

recensies helderzienden RECENSIES OVER ONZE HELDERZIENDE HELDERZIENDEN

Erkende helderzienden staan klaar voor u, lees hieronder de recensies. Lees hier wat anderen over onze helderziende helderzienden schrijven in een recensie.

Bedankt Monique voor je snelle reactie. ik zal nu afwachten en zien wat de toekomst mij brengt. Groetjes xxx Bridget.

Recensie van 5   geplaatst door Bridget (uit Hengelo)
recensie voor helderziende Monique

helderziende  helderziende Sid
Sid
Wat ben jij goed zeg Sid en altijd even lief en geduldig. Komt heel wat uit van wat je zegt. Liefs Emmy.

Recensie van 5   geplaatst door Emmy (uit Vlaardingen)
recensie voor helderziende Sid
ik heb Bhartie gisteren gesproken. ze luisterde met veel aandacht naar mijn vragen en gaf ook zeer duidelijke antwoorden. ik heb van haar veel informatie gekregen op de korte tijd. Dikke merci Fem.

Recensie van 5   geplaatst door Fem (uit Zwolle)
recensie voor helderziende Bhartie
Dankuwel Marya,u bent streng, maar u helpt mij altijd erg goed. U stelt de juiste vragen, die zetten mij aan het denken waardoor ik bewuster met dingen omga. Ik geloof in wat u zegt. Liefs Romana.

Recensie van 4   geplaatst door Romana (uit Dronten)
recensie voor helderziende Marya
Lieve Leandra. Elke x als ik tweifels heb over waar ik jou constant over bel, je blijft bij je standpunt dat alles goed komt,en dat geeft me weer vertrouwen en moed om erin te blijven geloven, je maakt me altijd weer vrolijk en blij met wat je telkens zegt, maar wat ik al eerder zei, ik word al vrolijk van jou, je bent echt een steun voor mij, en weet zeker ook voor zoveel anderen die jou bellen, ben uit de grond van mijn hart blij dat ik jou ken liefs Amelie.

Recensie van 5   geplaatst door Amelie (uit Oldebroek)
recensie voor helderziende Leandra
Hartelijk dank Jack, een fijn kort consult gehad. Je bent heel direct, zachtaardig en concreet. Nogmaals dank, Brit.

Recensie van 5   geplaatst door Brit (uit Zevenaar)
recensie voor helderziende Jack
Jana. Blij dat je er bent, jou voorspellingen kloppen zoals altijd daarom bel ik ook zo graag met je gr Celia.

Recensie van 4   geplaatst door Celia (uit Pekela)
recensie voor helderziende Jana
Jane is een TOP medium. Eerlijk. Een heel goed zicht op het verleden. De toekomst moet nog blijken, maar ik hoop met heel mijn hart dat ze het goed ziet. Een lieve vrouw die betrouwbaar overkomt liefs Leila.

Recensie van 5   geplaatst door Leila (uit Cranendonck)
recensie voor helderziende Jane
Wat een medium is Xinia. Eerlijk, humoristisch, medelevend,behulpzaam. Hier heb ik echt iets aan. Dank je wel Ylona.

Recensie van 4   geplaatst door Ylona (uit Veenendaal)
recensie voor helderziende Xinia
Hallo Yuorah, ik vind dat u het goed doet. Wat u zegt klopt helemaal van verleden heden en hopelijk ook toekomst. Bedankt voor u steunende woorden. Ik voel me weer helemaal goed en zal uw raad opvolgen. Ik raad mensen echt aan om Yuorah te bellen want ze is echt heel goed. Gr Conny.

Recensie van 5   geplaatst door Conny (uit Katwijk)
recensie voor helderziende Yuorah
Ayla, heeft me dingen verteld uit het verleden die niemand kan weten zonder info vooraf. Ze zegt waar het op staat ook al betekent dit dat de de dingen die naar voren komen niet altijd even leuk zijn om te horen. Ik wil u danken voor uw respectvolle vriendelijkheid en ook uw geduld. Tot horens Fenna.

Recensie van 4   geplaatst door Fenna (uit Vlaardingen)
recensie voor helderziende Ayla
Nina, Ik wil je bedanken voor je rust en duidelijkheid. Je bent goed in voelen en zien, praat niemand naar de mond. Mijn hart voelt niet altijd wat mij verstand zegt, maar wanneer ik je spreek dan is het net alsof ik gesprek heb met mijn gezond verstand. Je maakt geen loze beloftes, maar jij bent werkelijk de enige die iets wat ik meteen kan plaatsen. Bedankt en hoop nog veel gesprekken te hebben. Jinthe.

Recensie van 4   geplaatst door Jinthe (uit Harlingen)
recensie voor helderziende Nina
Beste Zoya, hartelijk dank voor de inzichten en het goede advies. Jij ziet direct waar het probleem zich situeert. Heel sterk van je. Bedankt voor de inzichten die je me gaf. Liefs Carol.

Recensie van 5   geplaatst door Carol (uit Teylingen)
recensie voor helderziende Zoya

helderziende  helderziende Sid
Sid
In 1 woord geweldig. Snel eerlijke voorspellingen al vaker gehoord maar van verschillende mediums maar nooit eerder van 1 medium Nu wel wow petje af. Je bent een fijne man om mee te praten, bedankt voor je steun.

Recensie van 5   geplaatst door Silvia (uit Laarbeek)
recensie voor helderziende Sid

helderziende  helderziende Wen
Wen
Lieve Wen, ik blijf er in geloven, dat het dicht bij ligt. ik geef de hoop niet. Laura xx

Recensie van 4   geplaatst door Laura (uit Gouda)
recensie voor helderziende Wen
Hoi Anny Gisternacht jou gebeld...we kennen elkaar al weer best lang en fijn je te hebben gesproken Ik vertelde jou het eea over mijn vriend..of maatje hoe ik het ook mag noemen en je vertelde me waarin hij zit etc..ook met zijn huidige partner... Hij kon deze week niet maar heeft mij vandaag geappt dat hij toch kan...ik zie hem morgen(zaterdagochtend) komt hij Ben benieuwd of hij eea heeft te vertellen inzake zijn prive problemen Je heb het altijd aan de juiste kant gehad en ook deze ik vertrouw ik op je woorden Ik hoop dat ik met hem verder kan en wie weet bloeit er iets moois uit. Ik zal je weer gaan bellen zodra ik hem heb gezien etc Dank je wel voor alles...je ziet de dingen meteen en weet waarover je praat zonder mij aan het lijntje te houden...lieve warme groetjes ....Haantje????

Recensie van 5   geplaatst door Haantje
recensie voor helderziende Anny
Lieve Sofia. Bedankt. Je bent super. Je voelt en ziet als de besten . Alles wat je zegt klopt perfect. Liefs Clara.

Recensie van 5   geplaatst door Clara (uit Wormerland)
recensie voor helderziende Sofia
Lieve Gunter, u bent een prachtige engel. Ik laat u zeker weten als er contact is geweest. Heb ook wel gelachen met u, prachtig. Supermooie reading gehad, mijn dank is groot Lia.

Recensie van 4   geplaatst door Lia (uit Eindhoven)
recensie voor helderziende Gunter
Ik heb pas gebeld met Biba, ze kwam direct tot de kern, ik was volledig in paniek in verband met iets dat al heel lang aansleept en waar ik het niet zag opgelost geraken. Maar met enkele woorden zette ze mij terug in mijn kracht, en dat was voor mij al voldoende, ik weet natuurlijk niet of het zo zal gaan zoals Biba heeft gezegd maar we zijn hoopvol, bedankt Trudy.

Recensie van 5   geplaatst door Trudy (uit Pekela)
recensie voor helderziende Biba
Beste Remon, dank voor je consult, Je ziet ons in 2024 weer samen komen in een liefdesrelatie. Ik hoop dat ik je dit jaar kan vertellen, dat je voorspelling is uitgekomen. Voor nu wens ik je een mooi en gezegend 2024, groetjes Anoniem.

Recensie van 5   geplaatst door A (uit Westland)
recensie voor helderziende Remon
Lieve Nina, voorspelling van twee maanden geleden zijn vandaag uitgekomen, de breuk is er gekomen zoals je voorspelde. Helaas maar heel dankbaar dat jij mij hebt voorbereidt. Je was de enige die de breuk zag liggen. Gewoon ongelooflijk.

Recensie van 4   geplaatst door Ot (uit Beek)
recensie voor helderziende Nina
Lola, ik heb je nu twee keer gesproken.. je bent heel lief, begrip vol en heel duidelijk in wat je ziet. Geen vraag is jou te gek. Ik vind het echt heel mooi hoe je zo je inzichten hebt en mij kan gerust stellen.. alles wat je tot nu gezegd hebt is allemaal uitgekomen. Ik was echt verbaasd en helemaal blij! Bedankt voor alles en raad jou iedereen aan, je bent echt een aanwinst voor deze site. Bedankt dat je er elke x voor me bent en mij gerust stelt met alles. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest van 2024 ook allemaal uitkomt. Nogmaals bedankt topper! & alvast een fijne jaarwisseling

Recensie van 5   geplaatst door Karima
recensie voor helderziende Lola
De dingen die Veroniek me vertelde uit haarzelf kon ik zeker plaatsen. Verder vond ik het een heel fijn gesprek. Nogmaals bedankt voor de inzichten. Kanjer ben je xx Asya.

Recensie van 5   geplaatst door Asya (uit Bergen op Zoom)
recensie voor helderziende Veroniek
Aylin, begint onmiddellijk uit haar eigen te praten zonder dat je veel informatie geeft. Voorspellingen komen altijd uit. Alles wat ze zegt klopt ook al lijkt het in eerste instantie zo niet. Een topper. Correct, aardig en grappig. Echt een aanrader om Biba te bellen. Zij is de beste. grtjes Daila.

Recensie van 4   geplaatst door Dalia (uit Tilburg)
recensie voor helderziende Aylin
Lieve Lobke, bedankt. Je bent echt een topmedium en een hartelijke eerlijke vrouw. Ik heb van jou een heel mooie reading gekregen, een duidelijke voorspelling, ontzettend bedankt voor het opbeurend gesprek. Heel veel liefs en ook mijn allerbeste wensen voor 2024. M.

Recensie van 4   geplaatst door Margaux (uit Hattem)
recensie voor helderziende Lobke
Lieve Yuorah, Uitgebreid consult gehad. Is al uitgekomen. Hele verhaal, detail, klopte als een bus. Erg blij mee. Fijne stem, rustige vrouw met gevoel voor humor. Aanrader. Hanna.

Recensie van 5   geplaatst door Hanna (uit Dantumadeel)
recensie voor helderziende Yuorah
Mijn gesprek met Nina, was heel prettig. Ze laat je bewust worden van waar je mee te kampen hebt, dat je er dan beter mee om zal kunnen gaan na verloop van tijd. Heel rustgevend persoon is Nina en je word daardoor zelf kalm, wat je situatie ook is. Liefs Lexie.

Recensie van 5   geplaatst door Lexie (uit Bernheze)
recensie voor helderziende Nina
Ik had zo een beetje mijn twijfels bij een mannelijke paragnost. maar Johannes nam die onmiddellijk weg. Bedankt voor uw korte en accurate reading, we keep in touch. Nesra.

Recensie van 5   geplaatst door Nesra (uit Hengelo)
recensie voor helderziende Johannes
Lieve Yuorah jij hebt voorspeld dat mijn liefde contact met mij op zou nemen en dat is uitgekomen. Nu hoop ik dat ie andere voorspellingen dat ie echt voor mij zal kiezen ook uit zullen komen. U bent een fantastische vrouw met een mooie gave.

Recensie van 4   geplaatst door Mila (uit Goirle)
recensie voor helderziende Yuorah
MB Rhais is een fijn mens om mee te praten. Ze voelt je goed aan. Weet waar het over gaat een luisterend oor voor je. Heeft mij heel goed gedaan een gesprek met haar is een aanrader voor mij. 5 sterren waard Carry.

Recensie van 4   geplaatst door Carry (uit Hillegom)
recensie voor helderziende MB Rhais

helderziende  helderziende Tea
Tea
Lieve Tea, wat een mooie consult heeft u mij gegeven. Ik ben sprakeloos. U voelt alles tot in detail aan en perfect de situatie uitgelegd. U had ook gelijk over mijn situatie. Hopelijk komt u voorspellingen ook uit.ik zal het u zeker laten weten. Mensen aarzel niet om Tea te bellen. Lieve groetjes Laura

Recensie van 4   geplaatst door Laura (uit Roermond)
recensie voor helderziende Tea
Lieve Shar. Heel erg bedank voor het mooie consult en de duidelijke en fijne uitleg. Ben u heel erg dankbaar. Alles klopte. xx Saar.

Recensie van 4   geplaatst door Saar (uit Nijkerk)
recensie voor helderziende Shar
Mate, je bent een super leuke lieve vrouw die duidelijkheid brengt via jouw mooie gave met veel enthousiasme. Bel graag nog eens met jou en ondertussen volg ik m,n hart want dat klopt. Dank je wel Leonie.

Recensie van 4   geplaatst door Leonie (uit Oldenzaal)
recensie voor helderziende Mate
Ken je het gevoel dat je bijna de hoop wilt opgeven, door de wolken de zon niet meer ziet schijnen, dat je denkt geef het op:bel dan Olga. Deze lieve vrouw en medium is top xxxRuya.

Recensie van 4   geplaatst door Ruya (uit Montferland)
recensie voor helderziende Olga
Sammy U gaf een geweldige reading. Dank hiervoor. Fantastische ervaring. Via dit berichtje wil ik laten weten dat ik het een fantastisch consult vond. Je bent een topper. Liefs Noa.

Recensie van 4   geplaatst door Noa (uit Ede)
recensie voor helderziende Sammy
Kiki, dank je wel voor dit gesprek. Je kwam meteen to the point en zei bepaalde dingen die je normaliter niet kon weten. Je straalde een bepaalde rust en liefde uit. Je bent een echte topper. Mijn tegoed was op, maar ik zal je in de toekomst zeker nog eens bellen. Lize.

Recensie van 4   geplaatst door Lize (uit Doesburg)
recensie voor helderziende Kiki
Beste Johannes, Blij met je mooie reading. ik hou u zeker op de hoogte topper. Chantalle xx

Recensie van 4   geplaatst door Chantalle (uit Baarn)
recensie voor helderziende Johannes
Hoi Susanna, je klonk als een hele kordate, leuke en plezierige vrouw. Apart dat jouw stem meteen een soort rust geeft. Hartelijk dank voor het gesprek. Lieve groet, Jeanet.

Recensie van 4   geplaatst door Jeanet (uit Amstelveen)
recensie voor helderziende Susanna
Beste Patries, je was net exact wat ik nodig had. Ik zocht naar inzichten over bepaalde zaken en je gaf me iets om naar uit te kijken en weer hoop. Je was zo goed en voelde zo goed aan op bepaalde situaties dat ik je maar vragen bleef stellen. Nochmaals bedankt voor alles en ik bel je zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groeten, An.

Recensie van 4   geplaatst door An (uit Terschelling)
recensie voor helderziende Patries
Youss is echt heel fijn om mee te praten. Ze voelt dingen heel snel en goed aan geeft helder inzicht in je vraagstukken. Ze is ook heel prettig, warm en duideiljk in de communicatie. Een aanrader. Dankjewel Hella.

Recensie van 5   geplaatst door Hella (uit Haaksbergen)
recensie voor helderziende Youss
Hallo Kiki, wat een ongelofelijk lieve vrouw ben je. Je vertelde precies in welke situatie ik zit en gaf mij het vertrouwen dat het goed komt. Ik ben heel blij dat ik je gesproken heb. Bedankt voor je lieve woorden. Groetjes, Trudy.

Recensie van 5   geplaatst door Trudy (uit Arnhem)
recensie voor helderziende Kiki
Gazali vind ik ook een Kanjer, eerlijk en zonder oordeel. Je proeft de empathie, mooi mens. Super bedankt voor je steun, luisterend oor en inzicht. Dit was echt precies het gene wat ik nodig had, je bent super dankje Noemie.

Recensie van 5   geplaatst door Noemie (uit Reimerswaal)
recensie voor helderziende Gazali
Marya, ik vind je bijzonder goed want je geeft ook snel antwoorden. Ik zal jou zeker nog bellen en ik wou je met deze reactie zeggen dat ik je heel goed vindt. Denise.

Recensie van 5   geplaatst door Denise (uit Oldambt)
recensie voor helderziende Marya
Een wereld van verschil hoe jij bent. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Ik weet zeker dat alles wat jij zegt gaat uitkomen ik spreek je snel weer. Lieve Carola. Gr. C

Recensie van 4   geplaatst door C (uit Montfoort)
recensie voor helderziende Carola
Heyy Gazali, ik heb je pas gesproken. En ik wou je even bedanken. Ik heb je vaker gesproken en je stelt me altijd gerust. Je voorspellingen komen ook altijd uit. Sommige wat eerder en sommige wat later. Groetjes Sacha.

Recensie van 4   geplaatst door Sacha (uit Bergen)
recensie voor helderziende Gazali
Lieve Bertt, je bent een top medium met zeer duidelijke voorspellingen en doet iedere keer dat ik u bel je uiterste best. Een man die zijn werk met passie doet, dus een man met het hart op de juiste plaats. Ik wens u een goede gezondheid toe en een dikke knuffel. Clea.

Recensie van 4   geplaatst door Clea (uit Voerendaal)
recensie voor helderziende Bertt
Lieve Sabina. Bedankt voor je lieve woorden en je geduld, bedankt voor alles. tot snel veel liefs Nova xxx

Recensie van 4   geplaatst door Nova (uit Bernheze)
recensie voor helderziende Sabina
Bij deze wil ik Minoe Astrid bedanken voor de zuivere boodschappen die zij aan mij mag doorgeven. Ik heb nog nooit zo een zuiver medium gesproken en wat ze zegt gebeurd ook echt.Ik wens dat ze dit werk nog lang mag doen, Aurelie.

Recensie van 4   geplaatst door Aurelie (uit Delft)
recensie voor helderziende Minoe Astrid
Aurora is lief, begripvol, rustig en heeft een heel goed luisterend oor. Ze stelt je gerust, geeft eerlijk antwoord en geen vraag is te veel. Mijn steun en toeverlaat. Ik ben echt heel erg blij haar regelmatig te mogen bellen. Liefs, Maartje.

Recensie van 4   geplaatst door Maartje (uit Alkmaar)
recensie voor helderziende Aurora
De eerste keer dat ik naar een medium belde. En ik kreeg Nina Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg. De gouden raad ga ik zeker opvolgen. Wouw, gewoon top hoe zij het gewoon verteld. Dingen die al meteen uitkwamen. Dingen waarvoor jij belt die zij al meteen zelf zegt zonder dat je iets moet zeggen. Liefs Vanessa.

Recensie van 4   geplaatst door Vanessa (uit Wormerland)
recensie voor helderziende Nina
Dankjewel Monique voor de mooie reading. Je zag alles heel zuiver. Je bent alle sterren uit de sterrenhemel waard. Wendy.

Recensie van 5   geplaatst door Wendy (uit Zoetermeer)
recensie voor helderziende Monique
Karlien, bedankt voor de mooie inzichten en adviezen, ik vind je een KEI in wat je doet. Je doet me nadenken en helpt me echt vooruit. Heel veel liefs Sonja.

Recensie van 4   geplaatst door Sonja (uit Beesel)
recensie voor helderziende Karlien
Valentine. Keer op keer blijf je hetzelfde zeggen. Het is teken dat het moet gebeuren ook al neemt het voldoende tijd in beslag. Je hebt al gelijk gekregen over andere zaken, dus vertrouw ik er ook op dat je uiteindelijk ook gelijk zal krijgen over hetgeen waar ik het meest naar verlang. Voel mij altijd beter als ik u gesproken heb. Bedankt Natsscha.

Recensie van 4   geplaatst door Natascha (uit Landgraaf)
recensie voor helderziende Valentine
Cassandra dank u voor je voorspelling, ben heel gelukkig dat alles goed komt. Ik geloof in je nogmaals dank u, een aanrader. Liefs Bella.

Recensie van 4   geplaatst door Bella (uit Oudewater)
recensie voor helderziende Cassandra
Alena, U bent de beste op de lijn. Wat u verteld is gewoon de waarheid. Verder geeft u adviezen waar ik heel veel aan heb. liefs A

Recensie van 5   geplaatst door Aiko (uit Roosendaal)
recensie voor helderziende Alena
Gunter. Hoe vaak ik je ook bel, je blijft me steeds met je engelengeduld door een moeilijke periode heen slepen. Vroeg of ietsje later maar alle voorspellingen komen uit, zelfs degene die hopeloos leken. Een topmedium met een hart van goud. Groetjes Indi.

Recensie van 5   geplaatst door Indi (uit Koggenland)
recensie voor helderziende Gunter
Liefste Anouk, elke keer weer sta ik te kijken van je gave. De juistheid van wat je zegt. Bedankt om me bij te staan op mijn pad. Greetje.

Recensie van 5   geplaatst door Greetje (uit Eemnes)
recensie voor helderziende Anouk
Carola is gewoon super, een echt super supermedium. Bedankt voor het consult en twijfel er niet aan dat het nu weer zo zal uitkomen. U hoort weer van mij. Liefs Eva.

Recensie van 4   geplaatst door Eva (uit Oirschot)
recensie voor helderziende Carola
Ik heb Anouk nu al meerdere malen gesproken in een korte tijd. Wat een ontzettend lieve vrouw. Zij brengt mij een bepaalde rust en ik voel haar oprechtheid. Ik hoop dat de voorspellingen gauw uitkomen maar voor nu hartelijk dank voor de gesprekken die ik met je heb gehad. Ik laat snel weer iets horen. Liefs, Rox.

Recensie van 5   geplaatst door Rox (uit Vlissingen)
recensie voor helderziende Anouk
Louisa Ik wil je even mijn complimenten uitspreken ik heb veel aan jouw advies gehad. Op het zakelijke vlak gaat het prima dankzij de adviezen die ik van je heb gekregen. Ik bel je gauw weer. Maddy.

Recensie van 4   geplaatst door Maddy (uit Emmen)
recensie voor helderziende Louisa
Shar is super goed. Ze draait er niet om heen zegt alles zoals het is. Heel fijn mens niets is haar te veel, zit je ergens mee Shar bellen. Dankjewel lieve Shar tot snel liefsss Sandra.

Recensie van 5   geplaatst door Sandra (uit Hengelo)
recensie voor helderziende Shar
Lyza, wat een klasse zeg, wat je wist te vertellen ongelooflijk. Echt zo gedetailleerd voor mij meer dan 5 sterren waard, lucy.

Recensie van 5   geplaatst door Lucy (uit Drechterland)
recensie voor helderziende Lyza
Dag lieve Aurora, ik wil jou weer ontzettend bedanken voor jou heldere inzichten en adviezen. Ik wil jou aan een ieder aanbevelen. Alles wat jij voorspeld komt uit. Altijd neem jij tijd voor mij, zo fijn is dat. Soms ben ik bang, maar dan weet jij weer mijn angsten weg te nemen. Ik weet zeker dat jij heel lang in mijn leven zal voortleven. Dankjewel Kim.

Recensie van 5   geplaatst door Kim (uit Bunschoten)
recensie voor helderziende Aurora
Thaiis erg bedankt voor jou inzichten wat mij kracht en vooruitzichten biedt. Je bent oprecht en lief en meedenkend. Dankjewel, Anna.

Recensie van 5   geplaatst door Anna (uit Venlo)
recensie voor helderziende Thaiis
Wow wow wow Nina. Je voelde het perfect aan, Vandaag bericht gekregen. Bijzonder.

Recensie van 4   geplaatst door Felice (uit Deventer)
recensie voor helderziende Nina

helderziende  helderziende Evs
Evs
Op en top eerlijk. Super persoonlijkheid. Ik heb een tijdje terug gebeld met Evs. Alles wat ze zei is binnen korte tijd uitgekomen.. ik bel je snel weer!

Recensie van 5   geplaatst door Angelo (uit Roosendaal)
recensie voor helderziende Evs
Heb net een mooi leerzaam en bovenal een verhelderend consult. Mensen die op zoek zijn naar de waarheid en daarbij voeding voor de ziel, bel naar Yuorah.

Recensie van 5   geplaatst door Laila (uit Alkmaar)
recensie voor helderziende Yuorah
Hoi Oceana ik had je beloofd om een getuigenis voor je te plaatsen, heb dit al een aantal keren gedaan nadat er zoveel voorspellingen van je zijn uitgekomen. Niet alleen inzake mezelf maar ook voorspellingen betreft mijn dochter. Vriendelijke groeten Tamara.

Recensie van 4   geplaatst door Tamara (uit Breda)
recensie voor helderziende Oceana
Lieve Esmeralda. ik wil je voor alles bedanken door jouw inzichten, heb ik vele stappen overwonnen bedankt. Grtjes Rosa.

Recensie van 5   geplaatst door Rosa (uit Veere)
recensie voor helderziende Esmeralda
Lieve Gracita, heel fijn eerlijk en oprecht medium bedankt. Topper. liefs van Viola.

Recensie van 5   geplaatst door Viola (uit Oirschot)
recensie voor helderziende Gracita
Met Yuorah raak je nooit uitgepraat. Heel fijn helderziende om mee te praten. Goede inzichten.

Recensie van 5   geplaatst door Manon (uit Zandvoort)
recensie voor helderziende Yuorah
Gazali, bedankt voor het alweer zeer lange en aangename gesprek. Ik onthoud zeker wat je mij vertelde. Ik wacht nog even af en hoop dat ik snel met hem kan praten. Ik bel je zeker nog terug, Francien.

Recensie van 4   geplaatst door Francien (uit Westervoort)
recensie voor helderziende Gazali

helderziende  helderziende Sid
Sid
Bedankt Sid. Helderziende Sid houdt je niet aan het lijntje en zegt waar het op staat. Recht voor z'n raap.

Recensie van 4   geplaatst door Shanti (uit Den Haag)
recensie voor helderziende Sid
Beste Gunter ik heb voor het eerst een gesprek gehad en u sloeg meteen de spijker op de kop u had het helemaal bij het rechte eind, ik ga zeer zeker aan de slag met uw adviezen en zal het u ook laten weten wat de resultaten zullen zijn t.z.t. dank u wel vr.gr Diana

Recensie van 4   geplaatst door Diana (uit Hillegom)
recensie voor helderziende Gunter
Louisa, gaf me veel info in korte tijd. Legt de vinger direct op de wonde en slaat de nagel op de kop. Wat de toekomst betreft, wordt het afwachten. Alvast bedankt, Selina.

Recensie van 5   geplaatst door Selina (uit Reimerswaal)
recensie voor helderziende Louisa
Beste Kali, wat ben jij een geweldig lief mens. Je bent duidelijk, eerlijk, warm en draait niet om de brei heen. Ik houd vol qua solliciteren en laat je weten als ik zelf weer verdere stappen heb gezet. Gezonde groet, Bianca.

Recensie van 5   geplaatst door Bianca (uit Pekela)
recensie voor helderziende Kali
Lieve Karen, Bedankt voor jouw consult Alles is uitgekomen. Alle voorspellingen en ook dank voor de waardevolle adviezen. Karen neemt de tijd voor je en beantwoordt al jouw vragen. Voor mij nummer 1. Liefs Alicia

Recensie van 5   geplaatst door Alicia (uit Eemsdelta)
recensie voor helderziende Karen
Net een leuk gesprek gehad met Carola, zeer fijne dame, jammer was de tijd om, maar ga haar zeker nog terugbellen, ze is een toppertje. Een paragnost waar je wat aan hebt. Ik heb jou vele malen gesproken en het klopt allemaal. Je bent een persoon die goed kan luisteren. Ik ga je nog vaker bellen. En voor iedereen een aanrader.

Recensie van 5   geplaatst door N (uit Ede)
recensie voor helderziende Carola
Anne is zeker een aanrader. zij voelt alles zo goed aan en daarbij is ze super lief ik zou een bericht achter laten voor iets wat uitkwam, voordat ik er aan toe kwam, kwam de volgende al uit. Zij is de beste. Tot snel weer xxxx Sil

Recensie van 5   geplaatst door Sil (uit Venlo)
recensie voor helderziende Anne
Lieve Nina, ik wilde je hartelijk danken voor onze gesprekken. Niet alleen kloppen jouw voorspellingen die je uit de kaarten haalt, je bent ook een heel lief gevoelig mens die echt om mensen geeft. Je hebt mij een hele goede oplossing gegeven voor mijn problemen en zelfs geholpen om die te verwezenlijken. Ik ga er aan werken en weet zeker dat het gaat lukken. Heel veel dank Fiona.

Recensie van 4   geplaatst door Flona (uit Geertruidenberg)
recensie voor helderziende Nina
Cher is geweldig. Ik heb haar vaak gebeld in de afgelopen maanden over de nare situatie waarin ik ben beland. Zij blijft heel rustig, zuiver en bij de kern. Dank. Celia.

Recensie van 5   geplaatst door Celia (uit Molenlanden)
recensie voor helderziende Cher
Carola, waar moet ik beginnen. Puur, zuiver, oprecht en zoveel kalmte. Bedankt voor onze gesprekken. Het fijnste gesprek wat ik ooit op de lijn heb gehad. Zo specifiek, al 2 dagen na ons gesprek kwamen er 2 voospellingen uit. Heel bijzonder mens. Krachtig, lief, behulpzaam en menslievend. Je hebt mij de nodige kracht gegeven. ik heb vertrouwen in jou, dikke xxx Maja.

Recensie van 5   geplaatst door Maya (uit Blaricum)
recensie voor helderziende Carola
Hoi Yellow, hemelemaal overompeld door jouw reading van vorige week, en je voorspelling is uitgekomen, we hebben weer een goed en mooi gesprek gehad en gaan samen door. Mensen voor een heldere kijk en eerlijk antwoord, weet je bij wie je moet zijn.

Recensie van 5   geplaatst door Shanon (uit Borsele)
recensie voor helderziende Yellow
Dankjewel voor alles lieve schat. Ik vertrouw op je en je voorspellingen, altijd uitgekomen :).

Recensie van 5   geplaatst door Florence (uit Nijmegen)
recensie voor helderziende Olga
Bedankt voor het fijne consult wat helemaal klopte Gracita. Je bent zacht en lief en ziet de dingen diep. Ik ga hem z'n tijd gunnen om zichzelf te genezen en blijf hoopvol wachten. Tot weder horen en een gemeend knuffel als dank. xxx Grace.

Recensie van 4   geplaatst door Grace (uit Eindhoven)
recensie voor helderziende Gracita
Bedankt voor het luisteren. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug op. Aangenaam consult.

Recensie van 5   geplaatst door Evy (uit Zoetermeer)
recensie voor helderziende Carola

helderziende  helderziende Sid
Sid
Ik heb altijd zulke leuke gesprekken met je dankjewel daarvoor. Ik geef hierbij weer door dat wat je voorspelt hebt uitgekomen is. Ik vind jouw echt goed en zal je altijd blijven bellen.

Recensie van 5   geplaatst door Amandine (uit Vaals)
recensie voor helderziende Sid
Beste Anouk, ben zo blij met jou. Je kan mij gerust stellen. Ik hoop dat het goed gaat komen en dat de waarheid aan het licht komt. Ik laat wat weten zodra er weer veranderingen komen. Wens je veel liefs Berdi.

Recensie van 5   geplaatst door Berdi (uit Vught)
recensie voor helderziende Anouk
Bedankt voor je inzicht en uitleg Marry, recht door zee, slaat spijkers met koppen. Toont je de realiteit zoals ze is en zet je op een liefdevolle manier met beide voetjes op de grond. Liefs Jane.

Recensie van 5   geplaatst door Jane (uit Simpelveld)
recensie voor helderziende Marry
Hoe Olga het doet is een wonder . Wist alles goed te omschrijven.

Recensie van 5   geplaatst door Sedra (uit Moerdijk)
recensie voor helderziende Olga
Thaiis, dank voor alles, alles wat jij zegt komt uit, en ik heb mezelf opnieuw leren ontdekken. Als ik met jou praat wordt ik heel rustig en het voelt vertrouwd. Liefs Emily.

Recensie van 5   geplaatst door Emily (uit Huizen)
recensie voor helderziende Thaiis
Yuorah is een fijne consulent, die dingen goed aanvoelt. Ik ben blij dat je zegt dat we bij elkaar zullen komen, ook al kan ik het soms moeilijk geloven. ik heb nog hoop omdat ik nog steeds heel veel van mijn ex hou. Groet, Kamilya.

Recensie van 5   geplaatst door Kamilya (uit Berkelland)
recensie voor helderziende Yuorah
Hoi Cher, Ik kan bij jou terecht met mijn vragen. Zo fijn dat je antwoorden en voorspellingen zijn uitgekomen. Veel liefs .

Recensie van 4   geplaatst door Evelyn (uit Eemsdelta)
recensie voor helderziende Cher
Lieve Carola, wat heb ik veel aan jou gehad . jij heb mij duidelijkheid gegeven in mijn situatie. Ik heb nu zoveel meer rust. Dank je.

Recensie van 4   geplaatst door Leane (uit Losser)
recensie voor helderziende Carola
Nina gaf een consult met mooie inzichten. Ze nam de tijd om naar mijn probleem te luisteren en kon een volledig beeld geven van mijn situatie. Nina legde de oplossing voor mijn toekomst stap voor stap uit en gaf me zelfs aanvullende tips. Ik waardeer echt dat ze me hielp. Nina communiceert duidelijk en ik voelde mij op mijn gemak tijdens het hele consult. Kortom, helderziende Nina overtrof mijn verwachtingen op alle fronten. Haar vriendelijkheid en paranormale gave maakten van dit gesprek een positieve ervaring. Ik wil Nina via deze weg complimenteren omdat ze mij zo goed heeft geholpen.

Recensie van 5   geplaatst door Fem (uit Sluis)
recensie voor helderziende Nina
Een prachtige consult gekregen met . Heel goed. Bedankt voor je mooie inzichten. Groetjes, J.

Recensie van 5   geplaatst door Juta (uit Heiloo)
recensie voor helderziende Sharida
Lieve Gazali , Het blijft verbazen om de juiste woorden te vinden werkelijk alles komt uit.

Recensie van 5   geplaatst door Lisa
recensie voor helderziende Gazali

helderziende  helderziende Sid
Sid
Hoi Sid, Bedankt voor je gesprek, wat een prachtig consult. ik vind je uitleg en inzicht heel goed. mijn hartelijk dank hiervoor .tot later.

Recensie van 4   geplaatst door Afnan (uit Oldenzaal)
recensie voor helderziende Sid
Klopte allemaal wat Sharida zei. Bedankt voor je geduld en je levenservaring. Knuffels Sandra

Recensie van 4   geplaatst door Sandra (uit Bernheze)
recensie voor helderziende Sharida
Lieve Oceana, Dank je wel voor alle inzichten die jij mij de afgelopen maanden hebt gegeven. Vanaf het begin heb je gelijk gehad en gekregen. Je woorden hebben me de extra kracht gegeven die ik nodig had. Liefs, Jenny.

Recensie van 5   geplaatst door Jenny (uit Oldambt)
recensie voor helderziende Oceana

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende, mailadviezen met helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.


TOP