belconsult helderziende MERLIJN

2787 MERLIJN IS OFFLINE

Erkend helderziende Merlijn is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Merlijn, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Merlijn komt pas later online.

HELDERZIENDE MERLIJN - RAADGEVER

HELDERZIENDE MERLIJN - RAADGEVER

Raadgevers geven u klaar en duidelijk advies over uw levensvragen. Elk van onze raadgevers heeft zijn of haar specifieke en unieke gaven!

helderziende Merlijn beheerst een vorm van direct weten zonder dat zij er over nadenken. Zij nemen feiten waar of hebben inzichten die ze niet uit vroegere kennis kunnen afleiden. Door hun intuïtief vermogen krijg je inzicht in je eigen persoonlijke situatie, in je relaties met anderen en in al de problemen die je zorgen baren.

helderziende Merlijn heeft de gave om aandachtig te luisteren naar je verhaal en om jouw min of meer uitgesproken zorgen en problemen te ontdekken. Zij geven je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen.

Bel nu met helderziende Merlijn om antwoorden te vinden op al je levensvragen en om je vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen.

HELDERZIENDE MERLIJN - LUISTEREND OOR

Aandachtig luisteren naar je verhaal: zo kan helderziende Merlijn je uitgesproken zorgen en problemen ontdekken.

Een luisterend oor is belangrijk in heel veel situaties: in interviews, in personeelsgesprekken maar ook in persoonlijke gesprekken en vooral in spirituele consulten. Onze helderzienden zoeken naar jouw motieven en zorgen in de dingen die je vertelt. Zij luisteren tussen de regels door naar je ware problemen, zorgen en bedoelingen. Daarbij toont helderziende Merlijn respect voor jou en informeert ze naar het waarom van bepaalde gevoelens die je hebt. Op deze manier kunnen zij tot de kern van de zaak doordringen.

In de praktijk betekent dit dat helderziende Merlijn je laat praten en vragen stelt die jou helpen om je gevoelens, gedachten en angsten op een rijtje te zetten. Hiermee wordt het wederzijds contact verbeterd en geeft helderziende Merlijn je het gevoel dat je echt begrepen wordt, zonder dat ze je meteen beoordelen. Zij leggen al hun aandacht op jou en schakelen hun eigen oordeel uit, zelfs al zijn ze het niet eens met jou. helderziende Merlijn herhaalt je woorden op een andere manier, ze halen er de belangrijke punten uit, of focussen op je gevoelens en beschrijven je onderliggende emoties.

De gave luisterend oor is de gave om aandachtig de problemen te analyseren en tussen de lijnen van uw verhaal de ware problemen te begrijpen.

Bel nu met helderziende Merlijn met een luisterend oor. Zij helpen je om je zorgen en problemen tot in de kern te begrijpen, waardoor je voor andere meningen gaat openstaan en waardoor je misverstanden uit de weg kan gaan: helderziende Merlijn leert je hoe je conflicten kan oplossen of voorkomen en hoe je vertrouwen opbouwt met anderen. Luisteren kan op verschillende manieren begrepen worden. In de biologie betekent het gericht waarnemen met het oor, maar het wordt evengoed verstaan als aandachtig toehoren of aandacht schenken aan.

 HELDERZIENDE MERLIJN AGENDA SEPTEMBER HELDERZIENDE MERLIJN

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE MERLIJN

DAG

helderziende Merlijn heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Merlijn heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Merlijn, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Merlijn in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Merlijn, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE MERLIJN

Geeft sinds 9 oktober 2022 helderziend advies op deze website.

RAADGEVER

Helderziende Merlijn gebruikt als
persoonlijke pincode 2787

LUISTEREND OOR

Merlijn gaf laatste consult op
31 augustus 2023 om 21u26

glazen bol  helderziende Merlijn Nederland

2 JAAR ERVARING

Merlijn is al 2 jaar actief op helderziende.nl

ZELDEN ONLINE

Helderziende Merlijn is heel zelden online.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Merlijn is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.93 out of 5
30 recensies

MERLIJN HELDERZIENDE MERLIJN

Welkom! Als medium, empowermentcoach en raadgever heb ik in een paar korte vragen een helder inzicht in uw situatie.

Dit kan uw persoonlijke situatie, op relatiegebied, uw werk, uw onderneming en/of uw zakelijke problemen zijn. U krijgt praktische en direct toepasbare inzichten en oplossingen.

Waar nodig zet ik u in uw kracht waardoor u weer zelfvertrouwen en een duidelijke visie heeft. Ik heb veel kennis opgedaan van pleasegedrag en narcisme.

In een gesprek met mij bent u belangrijk. We nemen samen een kijkje op uw situatie en toekomst.

Om u goed te kunnen helpen heb ik uw voornaam en geboortedatum nodig. Bel me, het zal u direct goed doen.

Medium Merlijn.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE MERLIJN

TOP