belconsult helderziende PATRIES

2711 PATRIES IS OFFLINE VOOR BELCONSULT

Erkend helderziende Patries is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Patries, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Patries komt pas later online.

HELDERZIENDE PATRIES - SPIRITUELE COACH

HELDERZIENDE PATRIES - SPIRITUELE COACH

Een spirituele coach zoals helderziende Patries is vaak paranormaal begaafd. Een helderziende zoals helderziende Patries die ook spiritueel coach is kan hierdoor speciale energie├źn voelen en door zijn unieke gave aan u raad geven over relaties, de liefde, geld en werk.

Spirituele coaches gebruiken vooral hun communicatieve vaardigheden zoals luisteren, vragen stellen, verduidelijkingen, herformuleringen, om mensen te helpen om hun perspectieven te verschuiven en daarmee oplossingen te ontdekken voor hun problemen.


Coaching brengt U van waar U bent, naar waar U wil zijn. Onze getrainde en ervaren helderzienden helpen U om uw doelen te bereiken en om antwoorden te vinden op uw levensvragen.

Onze spirituele coaches gebruiken een scala aan technieken uit andere disciplines, zoals sociologie, psychologie, volwassenenontwikkeling, positief denken, hypnose, ... met het doel om mensen te helpen bij het identificeren en realiseren van hun persoonlijke objectieven.

Wil je weten hoe jij je doelen kan bereiken?

Bel nu met helderziende Patries om antwoorden te vinden op uw levensvragen en om uw vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen. helderziende Patries helpt U om ze te gebruiken naar het beste van uw vermogen.

HELDERZIENDE PATRIES - HELDERVOELEND

Door een heldervoelende geholpen worden. Een heldervoelende zoals helderziende Patries voelt jouw energie (omgevingen, gevoelens, emoties), dit kan een spirituele indruk zijn, aanwezigheid van mensen of dieren. Een heldervoelende is vaak ook hooggevoelig.

Een heldervoelende kan door het verscherpte zintuig van het voelen anderen beter helpen bij bijvoorbeeld het benoemen en loslaten van emoties, gevoelens en blokkades.

Zit jij ook met onverwerkte gevoelens of blokkades? Start dan nu een consult met helderziende Patries.

 HELDERZIENDE PATRIES AGENDA JUNI HELDERZIENDE PATRIES

ZA

ZO

MA

DI

WO

DO

VR

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE PATRIES

DAG

helderziende Patries heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Patries heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Patries, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Patries in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Patries, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE PATRIES

Geeft sinds 15 april 2021 helderziend belconsult op deze website.

SPIRITUELE COACH

Helderziende Patries gebruikt als
persoonlijke pincode 2711

HELDERVOELEND

Patries gaf laatste belconsult op
13 juni 2024 om 14u35

glazen bol  helderziende Patries Nederland

4 JAAR ERVARING

Patries is al 4 jaar actief op helderziende.nl

HEEL VAAK ONLINE

Helderziende Patries is heel vaak online, dus heel gemakkelijk te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven, geloofwaardigheid & helderziend vermogen

TOP HELDERZIENDE

Patries is als excellent beoordeeld.
Excellent 4.65 out of 5
62 recensies

PATRIES HELDERZIENDE PATRIES

Hai, ik ben Patries.

Zit je even vast of heb je inzicht, advies of ben je gewoon nieuwsgierig dan ben ik er voor jou. Ik ben gediplomeerd coach, helderziend en kaartlegster engelenkaarten, krachtkaarten, opgestegen Meesters en de tarot van de herstelde orde.

Ook ben ik master reiki, reiki tera mai en seichem en geef je inzicht en tips om met energie om te gaan. Je mag mij alles vragen, ik heb geen oordeel.

Groetjes Patries.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE PATRIES

TOP