Ascendant: bellen met helderzienden

ASCENDANT

Laat jouw ascendant berekenen door een van onze helderzienden!

ASCENDANTASCENDANT

Met een ascendant bedoelen we het sterrenbeeld dat op het moment van jouw geboorte aan de oostelijke horizon stond. Een ascendant word ook wel het rijzende teken' genoemd. Je ascendant geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid.

Ben je benieuwd wat jouw ascendant is? Wacht dan niet langer en laat jouw ascendant berekenen door een van onze helderzienden. Ze staan niet alleen klaar om jouw ascendant te berekenen, maar ook om jou te helpen met je levensvragen.DOE UW VOORDEEL MET EEN HELDERZIENDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Bel goedkoper met helderzienden, e-mail met helderziende helderzienden, geniet van tal van ledenvoordelen.

helderzienden ASCENDANTASCENDANT

Ontdek via een ascendant berekening hoe jouw persoonlijkheid en sterrenbeeld is. Leer doormiddel van je ascendant je persoonlijkheid beter begrijpen en zo je valkuilen in je leven te ontdekken. Een ascendant berekening kan ook jou veel verheldering brengen over jouw persoonlijkheid. 

Jouw ascendant is het teken van de dierenriem dat opkomt aan de oostelijke horizon op het moment van jouw geboorte, of beter gezegd: de kruising van de oostelijke horizon met de zon. Door de beweging van de aardas verandert dit teken ongeveer elke twee uur. Binnen 24 uur wordt de hele dierenriem doorlopen. Daarom is niet alleen jouw exacte geboorteplaats, maar ook jouw geboortetijdstip nodig om jouw persoonlijke Ascendant te berekenen.FACEBOOK ASCENDANT

Deel je kennis en de inhoud van deze pagina over ascendant. Deel deze pagina op facebook. Zo help je onze helderzienden en kan je uw dankbaarheid tonen.

LAATSTE RECENSIE OVER HELDERZIENDE SHAR

Shar is super goed. Ze draait er niet om heen zegt alles zoals het is. Heel fijn mens niets is haar te veel, zit je ergens mee Shar bellen. Dankjewel lieve Shar tot snel liefsss Sandra.

TOP