belconsult helderziende BEATIE

2844 BEATIE IS OFFLINE

Erkend helderziende Beatie is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Beatie, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Beatie komt pas later online.

recensies helderzienden RECENSIES OVER HELDERZIENDE BEATIE

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Beatie, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Beatie in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Beatie, geniet van tal van ledenvoordelen.


HELDERZIENDE BEATIE

Geeft sinds 26 mei 2023 helderziend advies op deze website.

RAADGEVER

Helderziende Beatie gebruikt als
persoonlijke pincode 2844

SPIRITUEEL ADVIES

Beatie gaf laatste consult op
23 september 2023 om 18u16

glazen bol  helderziende Beatie Nederland

1 JAAR ERVARING

Beatie is al 1 jaar actief op helderziende.nl

VAAK ONLINE

Helderziende Beatie is vaak online, dus normaal te bereiken.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

BEATIE HELDERZIENDE BEATIE

Welkom lieve mensen, mijn naam is Beatie.

Ik breng je graag de antwoorden en inzichten die je zoekt. Mijn specialisaties zijn relatievragen, werk en hooggevoeligheid, healing en mediumschap.

Wil je weten hoe hij of zij tegenover je staat? Of je intuitie goed zit? Of je de juiste keuzes maakt? Hoe het verder gaat? Ik ben er graag voor je. Als sparringpartner, als medium, als coach.

En dat doe ik vanuit mijn hart, respectvol en eerlijk. Ik voel voor je in en stem me af op je vragen.

In wat ik mag zien in je energie en via boodschappen vanuit de energetische wereld kan ik je antwoorden en inzichten geven. En soms voel jij ze zelf al doordat we samen in gesprek zijn hierover.

Ook kunnen we kijken welke keus je het beste kan maken, of hoe jij je op kunt stellen in je situatie. Ik kan je tools en inzichten geven.

Naast spiritueel coach en medium werk ik ook als begeleider mediumschap en als begeleider ondernemerschap. Je bent welkom met je vragen rondom mediumschap, healing, spirituele coaching en je zakelijke vragen welkom zijn.

Ik kijk graag met je mee! Liefs Beatie.

TOP