belconsult helderziende ALOYSIA

2840 ALOYSIA IS OFFLINE

Erkend helderziende Aloysia is op dit ogenblik niet aanwezig. Bel daarom op een later tijdstip met helderziende Aloysia, momenteel is deze helderziende offline. Erkend helderziende Aloysia komt pas later online.

HELDERZIENDE ALOYSIA - HELDERZIEND

HELDERZIENDE ALOYSIA - HELDERZIEND

We kennen allemaal de term helderziendheid, maar het is voor velen vaak lastig om deze paranormale gave precies uit te leggen. Sommigen denken bij helderziendheid aan het kunnen zien en voorspellen van de toekomst. Anderen hebben eerder associaties met het kunnen zien van geesten of iemands aura. Het is in elk geval een onderdeel van iemands zesde zintuig. Een helderziende zoals helderziende Aloysia ontvangt informatie van binnenuit in de vorm van beelden of symbolen die zij hebben geleerd te interpreteren. Het kan ook dat een helderziend persoon informatie van buitenaf ontvangt. Ze zien dan bijvoorbeeld een geest of een bepaalde subtiele energie bij een persoon.

Laat u helpen door helderziende Aloysia, of u nu hulp of antwoorden nodig heeft op het gebied van werk, liefde of financiën: de helderziendheid van helderziende Aloysia is voor al dit soort zaken inzetbaar.

Uiteraard gaat helderziende Aloysia zeer discreet om met de informatie die u doorgeeft.

HELDERZIENDE ALOYSIA - GIDSCONTACT

Een gids is een entiteit, een mens, energie of ziel zonder lichaam. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei.

Je hoofdgids begeleidt jou dus in je persoonlijke groei, wat zeker niet de gemakkelijkste taak is. Laat helderziende Aloysia je begeleiden zodat je positieve beïnvloeding mag ontvangen van jouw gidsen.

Laat helderziende Aloysia je gids zijn.

 HELDERZIENDE ALOYSIA AGENDA FEBRUARI HELDERZIENDE ALOYSIA

DO

VR

ZA

ZO

MA

DI

WO

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

LEGENDE AGENDA HELDERZIENDE ALOYSIA

DAG

helderziende Aloysia heeft aangegeven aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DAG

helderziende Aloysia heeft aangegeven NIET aanwezig te zijn op helderziende.nl op die dag

DOE UW VOORDEEL MET EEN LEDENACCOUNT

Geniet van de voordelen van een helderzienden-account. Goedkoper belconsult met een erkend helderziende zoals Aloysia, mailadviezen met helderzienden, stel helderziende Aloysia in als favoriet, bel goedkoper en langer met helderziende Aloysia, geniet van tal van ledenvoordelen.

HELDERZIENDE ALOYSIA

Geeft sinds 7 april 2023 helderziend advies op deze website.

HELDERZIEND

Helderziende Aloysia gebruikt als
persoonlijke pincode 2840

GIDSCONTACT

Aloysia gaf laatste consult op
14 februari 2024 om 13u44

glazen bol  helderziende Aloysia Nederland

2 JAAR ERVARING

Aloysia is al 2 jaar actief op helderziende.nl

AF EN TOE ONLINE

Helderziende Aloysia is maar af en toe online, u kan best een afspraak indienen.

ERKEND HELDERZIENDE

Uitgebreid getest op helderziende gaven,
betrouwbaarheid & helderziendheid.

TOP HELDERZIENDE

Aloysia is als excellent beoordeeld.
Excellent 5.00 out of 5
13 recensies

ALOYSIA HELDERZIENDE ALOYSIA

Ervaren medium, Oracle kaart lezer, automatisch handschrift, medium, relatie-expert, kundalini, handoplegging, reiki, sjamaan, trancehealing, zielsverwanten , twinflame, soulpurpose , entiteiten verwijderen Als klein kind zag ik al gidsen en stond ik in contact met God en de engelen.

Door vele levens heen ben ik al een lichtwerker en heler geweest nu ook weer in dit leven. Ik breng liefde en geluk hier op aarde en geef dit weer door aan anderen.

Mijn gaven zijn helder voelen, helderziend, helder ruiken, kundalini healer, automatisch handschrift, heling op afstand en soms lees ik ook kaarten. Je kan mij alles vragen ik doe ook foto lezen en brand ook kaarsjes.

Bij een foto reading altijd geboortedatum en volledige namen mee sturen graag.

Als je bij mij aan de telefoon komt is het belangrijk dat je goed je naam zegt en ook je geboorte datum dan kan ik goed invoelen.

RECENSIES RECENTSTE RECENSIES OVER HELDERZIENDE ALOYSIA

TOP